Fantastično 8,1
na temelju 855 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 855recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,2
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 7,1
Sortirano prema

Greg od Australija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 11 noći u srpanj, 2016
You get what you pay for
The hotel is excellent value for money, the old saying.....'you get what you pay for' close to everything Bangla Rd, pool halls, shopping centre and beach
Recenzirano 05 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kien od Vijetnam
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Value for money and good location
Good location, clean room. Breakfast service was not good. We went for the breakfast at 7:00am but they were not ready yet.
Recenzirano 30 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

david od Australija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 6 noći u srpanj, 2016
Great but noisy
I've stayed before and the hotel is great in many ways. There is construction going on next door,so if you like a sleep in you will wake to angle grinders at 9am. Bad Tv reception. Such a shame,based on this I'll be looking for a different hotel next stay.
Recenzirano 29 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YONG od Malezija
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Excellent location but dirty room
The hotel located just near bangla road,very convenient. But, There are insects in the room, air conditioning is not cold enough, the shower water pump is not power enough. Recommend for travelers to stay but is not recommend for couple to stay for honeymoon.
Recenzirano 28 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Singapur
Solo putnici
Superior
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Service was slow and unresponsive!
Upon checking, discovered card key and air-conditioning not functioning. Took them so long to look into the matter and have the card changed. TV reception was atrocious throughout my stay.
Recenzirano 22 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Amir od Novi Zeland
Parovi
Superior
Boravili ste 13 noći u srpanj, 2016
Good location
Conveniently located to access key areas in Patong especially night life.
Recenzirano 20 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

barry od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Superior
Boravili ste 9 noći u lipanj, 2016
Great hotel
The standard of this hotel is unbelievable for the price, very clean, friendly and helpful staff, nice room, the hotel restaurant and bar very good, food is of a high standard, there is also a rooftop pool and bar which is great. The location is very close to junccelyon shopping centre, and banzaan night market is only few minute walk, it is very close to the action of bangla but situated in a quiet road so it's still quiet at night. Perfect. See you again.
Recenzirano 03 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dalbir od Malezija
Grupe
Superior
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Good hotel in heart of Patong with good value
I enjoyed my stay and was satisfied with what the hotel provided. Good value for money and everything was at a walking distance. Highly recommended for those who would like a pretty basic hotel room.
Recenzirano 30 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

VOON od Malezija
Grupe
Double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
tiny cockroaches in room
the rooms are infested with tiny cockroaches that came in thru the toilet severage pipes..its terrible
Recenzirano 21 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Australija
Parovi
Superior
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2015
Great location in the heart of Patong
I thought the place was reasonably priced for New Year. Nice rooftop hotel with decent views over the Patong hills. Rooms aren't overly great though and very basic. Overall decent value for money.
Recenzirano 26 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: