Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 283recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,6
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Eu od Singapur
Solo putnici
Comfort double soba sa balkonom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Clean room, friendly staff
The new wing has better and spacious room. However wifi seems weaker.
Recenzirano 11 svibnja 2016

Queencess od Australija
Parovi
Double krevet
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
VERY RUDE OWNER
The owner was very rude.
Recenzirano 22 ožujka 2016

Shirley od Kanada
Solo putnici
Standard double soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Nice spot close to the airport
A clean and pleasant hotel just 2 minutes from a great white-sand beach and crystal-clear ocean!
Recenzirano 14 ožujka 2016

Ramona od Austrija
Obitelji sa malom djecom
Double krevet
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
All fine.
Very friendly owner. Clean. Helpful.
Recenzirano 25 veljače 2016

gregor od Njemačka
Solo putnici
Double krevet
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
good airport hotel not far from the beach
breakfast costs extra.
Recenzirano 10 veljače 2016

Kateryna od Ukrajina
Obitelji sa odraslom djecom
Double krevet
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Per
perfect place to stay
The hotel is just great! New clean room, all needed facilities, very pleasant and helpful owner. Highly recommended
Recenzirano 08 veljače 2016

Kaire od Estonija
Parovi
Double krevet
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Unreachable staff
It was impossible to get contact with the staff. They didn't answer to any of my emails, which means that I didn't get required information about the hotel. So I coulnd't stay in the hotel that I'd already booked. I also didn't get any of my money back. Haven't heard of them ever since...
Recenzirano 17 siječnja 2016

ilario od Kanada
Parovi
Double krevet
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
very clean, nice people running the place
price ,location, cleanliness
it was a very nice stay , good room and a good location
Recenzirano 23 prosinca 2015

Zaw od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Double krevet
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Nice Place to Stay
Good facilities in the room, Cleanliness, Value for money
If you want to stay a nice and inexpensive place near Naiyang beach or airport this may be the one to recommend. The only thing a little bit of inconvenience was we had to take our shoes off at the entrance as this is actually operating out of a house !
Recenzirano 29 studenog 2015

Karen od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior Dvokrevetna s Odvojenim Krevetima s Balkonom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Great stay
The ease of location to the old city, everything within walking distance including great places to eat, shopping and bars
The staff were extremely friendly and polite, the premises were very clean with the pool being crystal clear. The only downfall was that we were in one of the rooms that had a very small balcony ( although didn't really hinder our enjoyment). The laneway where Pensiri is located was also very clean with cheap massage only steps away.
Recenzirano 26 studenog 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: