Povratak na info o hotelu

Vrlo dobro 7,7
na temelju 159 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 159recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,2
  • Objekti 6,5
  • Lokacija 6,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac: 8,2
  • Hrana/objedi: 6,2

CHEW P. od Singapur
Grupe
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
great hotel
staff friendliness, hospitality, great customer service,spacious rooms
its was our 2nd time there in a group. recommended a few friends along in august. the staffs there are extremely helpful and friendly, that made our stay an enjoyable one!
Recenzirano 03 rujna 2015

Chutarrak C. od Tajland
Parovi
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2015
Room is comfortable and big, but location's so bad
Big room, Staffs in Restaurant are so nice, have Family Mart in front
Location is so bad, far from the beach and town. And it is in the middle of mountain. Hard to transportation of you don't have car or motobike. And the taxi to there from Airport is so expensive (800 baht.) In our thrid day there, it was raining hard, flood and don't have water in the hotel.
Recenzirano 14 kolovoza 2015

Tan Y. od Malezija
Grupe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
A very nice environment! Nice staff !!!
Best service! Friendly staff! Nice environment!
A very nice resort for relax! Got provide bike for customers ^^
Recenzirano 12 kolovoza 2015

peeraya P. od Tajland
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
Big room and tidy
Room
Breakfast was not good. The room was great. I am OK with this hotel since i can get every thing from minimart across the street.
Recenzirano 08 kolovoza 2015

Kitipan B. od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
cozy resort
cozy room decoration
nice and we love here
Recenzirano 04 srpnja 2015

Ferdinandes M. od Nizozemska
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
good value for money
location price and staff
was good clean good location to layan beach
Recenzirano 10 lipnja 2015

LAM L. od Hong Kong
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Good Hotel
The room is big and clean. It is good to stay if you drive your own car. The beach not near the hotel, but it is beautiful.
It is valuable. The swimming pool is fine.
Recenzirano 09 svibnja 2015

Ferdinandes M. od Nizozemska
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 19 noći u prosinac, 2014
great value for money
location friendly staff and clean
enjoyed it good value for money great location friendly staff
Recenzirano 10 ožujka 2015

Carol G. od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
OK for an overnight stay
pool, staff
Hotel was good for an overnight stay. Staff were very accommodating. Only downside was some dirty bed sheets with shoe marks and bugs on the door. The shower pressure was weak and occasionally went from cold to hot and vice versa.
Recenzirano 09 ožujka 2015

Suten S. od Malezija
Parovi
Boravili ste 4 noći u veljača, 2015
good
room, pool and staff
Good experience
Recenzirano 24 veljače 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: