Vrlo dobro 7,7
na temelju 631 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 631recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,4
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Yves od Kanada
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Nice stay
Do go, it's worth the price
Recenzirano 29 siječnja 2016

Karsten od Njemačka
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Clean rooms without windows
Good location in city center
It is a cheap and clean place for one night but do not expect any stylish comfort.
Recenzirano 27 siječnja 2016

Alexandru od Australija
Solo putnik
Studio
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Excellent all around
Everything
I love Phuket Center Apartment. The rooms are very comfortable, staff super friendly and the location is excellent.
Recenzirano 09 siječnja 2016

Lu od Kina
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
A nick hotel
coffee, service, clean
Good, this apartment is clean and tidy, stuff could speak Chinese, there are free wifi. breakfast is good, coffee is better than other hotel. anyway, this hotel is worthing with its price
Recenzirano 09 siječnja 2016

MARIA od Filipini
Par
Studio
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Great hotel
Cleanliness, Location, Big rooms
Recenzirano 04 siječnja 2016

Peter od Australija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2015
A superb location to explore Phuket Town
Location, service and cleanliness
We had a brilliant stay at the apartment: the unit was sparkling clean, the apartment is centrally located close to memorable eats, there is a small convenience store near by and within a 15 min walking radius there is a bigger shopping centre with bakery and supermarket etc. The staff was a real gem, helping with suggestions on where to eat and what to taste and how to get to tourist attractions. They were also able to book us a taxi to the airport. We highly recommend this apartment and we will be back next time we are in Phuket! Thank you for looking after us!!!
Recenzirano 30 prosinca 2015

VIET od Vijetnam
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Kazovn
Comfortable, friendly, good location
Comfortable
Recenzirano 07 prosinca 2015

GOH od Malezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Great location,valu for money
Good location,room big,price
Recenzirano 20 listopada 2015

Rebecca od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
clean
aircon, location, staff
very nice stay great aircon
Recenzirano 24 kolovoza 2015

sasikarn od Tajland
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
quiet place, cheap
cheap, quiet, renovation
it's very cheap and quiet. not to far from the center areA
Recenzirano 14 kolovoza 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: