Fantastično 8,1
na temelju 1894 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1894recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 7,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Yeo od Singapur
Grupa
Deluxe Jacuzzi
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Great location and friendly staff
Friendly staff / Jacuzzi / Cosy room
Room was spacious with jacuzzi in the balcony. Guards were on patrol around lobby area, so it was quite very safe at night. Free regular shuttle bus on every hour to patong beach and junceylon shopping. Overall the stay was good. Will be back to this hotel on our next visit to Phuket.
Recenzirano 19 srpnja 2014

Jason od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe 1 - sobni Apartman
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
It was a great experience.
Delicious food, great staffs and luxurious room!
It was a great experience to stay at jacuzzi room. There are so many swimming pools there. It is quiet too.
Recenzirano 19 srpnja 2014

Jacyln od Singapur
Par
Deluxe 1 - sobni Apartman
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
Enjoyed this hotel very much!
The design of this hotel was nice. Staffs can speak English quite well. Located on the mountain top so view was really good.
Bed was very comfortable. Guards were on patrol 24/7, so it was very safe at night. Overall the stay was good. Will be back here if I visit Phuket again.
Recenzirano 16 srpnja 2014

Mohamad od Singapur
Par
Deluxe Jacuzzi
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
A perfect placeI for couple & family
Windy, cosy and room pool
Recenzirano 15 srpnja 2014

CHEUK od Hong Kong
Par
Deluxe Jacuzzi
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Comfortable, convinence and reasonable price
1. Reasonable price 2. Nice room design 3. Large resort
It was a so so so relaxing feeling on my stayed in this resort! Will highly recommend to my friend
Recenzirano 11 srpnja 2014

Vijaiyan od Malezija
Par
Deluxe 1 - sobni Apartman
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
Beyond my expectation
Serene environment, Beautiful scenery and Friendly staff
From the moment I arrived at the hotel I was really surprised with the wonderful treatment from the staff. The resort was beautifully done. The villa was tastefully decorated. Me and my wife could not find anything to complain. The shuttle service provided to Patong beach was convenient and timely. The room service is really prompt and the all the staffs were equally polite.
Recenzirano 09 srpnja 2014

James od Singapur
Par
Deluxe 1 - sobni Apartman
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Great stay, Loving the privacy I was given.
Privacy, Modern and Revitalising
2 wonderful nights at the private villa.
Recenzirano 05 srpnja 2014

ZHONGJIAN od Kina
Poslovni putnik
Deluxe Jacuzzi
Boravili ste 4 noći u listopad, 2013
GOOD
BED\FOOD\SERVICE
GOOD
Recenzirano 03 srpnja 2014

EDWARD od Malezija
Par
Deluxe Jacuzzi
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Normal, standards, no surprise, jacuzzi pool nor
Relax, silent, shutter bus to town
Jacuzzi pool no surprises, normal, silent, relaxx
Recenzirano 03 srpnja 2014

CHUN od Malezija
Par
Deluxe Jacuzzi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2014
Nice and cozy resort, enjoy our honeymoon .
Individual jacuzzi , close swimming pool and quite environment
Pleasant and relaxing after long day shopping and day tour. The only things is slightly late room make up..around 3.30,4pm only come the staff for room make up which I'm taking a nap and my husband enjoying jacuzzi in room.
Recenzirano 02 srpnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: