Vrlo dobro 7,8
na temelju 2333 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2333recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 7,9
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

TAN od Malezija
Grupa
Obiteljska deluxe
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Beautiful & clean hotel
Hotel is good but going out to Patong will cost 300baht/ trip. Other than that everything is good.
Recenzirano 18 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chanida od Tajland
Par
Superior pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good service and valuable with payment.
Not expensive and good view restaurant.
Recenzirano 18 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zafreen od Australija
Par
Superior pogled na vrt
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Good customer service
The bathroom tub is small , that's the one issues I had
Recenzirano 16 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

muzeera od Tajland
Par
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Best place for couple and family
Excellent
Recenzirano 14 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Napaporn od Tajland
Par
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Nice staff, clean, great view
Big room, Great view, Modern bathroom
Recenzirano 13 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Anastasia od Rusija
Solo putnik
Superior Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu s Pogledom na Vrt
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Nice hotel but location is like "nowhere"
Hotel itself is nice, very big and clean room. But it is adventure and costly if you deside to go to anywhere else. Hotel have free shuttle service to beach, 2 to Kata and 2 to Katong. But no other chance go elsewhere for free. Swimming pool in really very small! I think this hotel will be nice for big family because rooms itself is perfect, very close to ocean so you can hear it
Recenzirano 12 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

dc od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior pogled na vrt
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
5 day stay
No suprises. It's what the web page says. I stayed in cheapest room and after reviewing other rooms this was for me correct choice.
Recenzirano 10 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrew od Kina
Par
Obiteljska deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Medium rate
A bit out of the way without transportation. Unfortunately the scooters for rent were all taken when we went. After some negotiation the staff took us down to the beach, but it wasn't an automatic response. View was nice from the seaview room, though I expected the finishings to be better based on the photos.
Recenzirano 08 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Clari od Singapur
Par
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
:)
Secret Cliff is a great place to stay in phuket
Recenzirano 07 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thomas od Ujedinjeni Arapski Emirati
Par
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Great hotel, but serious leg workout
The hotel is beautiful, the room was perfect. Great view!! Modern bathroom, large bed!! The pool was lovely- you feel so hidden away in the jungle!!! Restaurant although more expensive than places in Karon was really delicious. The only negative was walking up and down from our room. It was very difficult!!!! I am in decent shape, 31 yo and I was completely winded and sweating after walking up to breakfast. I don't see how older people pull stay here unless they stayed in the rooms closest to lobby/restaurant. Overall we LOVED IT though!!
Recenzirano 28 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: