Vrlo dobro 7,8
na temelju 2333 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2333recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 7,9
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Wan-asa od Tajland
Poslovni putnici
Superior pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice view and staff
Staff always willing to help and nice adviser. Good view from the room and restaurant.
Recenzirano 03 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rob od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Great Lat Minute Decision
Fancied a night away in Karon and this hotel was offering excellent last minute rates with reasonable upgrade cost to a deluxe room with sea view. The deluxe room was a good size with a lovely view. Located on a hillside in between Karon & Patong the grounds are well kept with plenty of wildlife, a small beach (when the tide is out) and a lovely sea view from our room. We hope to return here again in the near future. Highly recommended!
Recenzirano 01 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lee od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice cheap with sea view
But no wifi ><
Recenzirano 31 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Weerachai od Tajland
Parovi
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Secret cliff
We enjoyed our stay. The room is clean. The view is beautiful. Staffs were friendly. Only problem we had is wifi signal is really bad. Cannot use wifi at all and there very little phone signal too.
Recenzirano 23 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

King od Malezija
Grupe
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Up to satisfactory level
Overall experience was good.
Recenzirano 23 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thomas od Australija
Grupe
Superior pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Amazing
They got our booking wrong and then gave us free breakfast the whole time we stayd there and also a free upgrade! The staff were super friendly and helpful! The poopl is amazing and would definitely come back!
Recenzirano 22 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ALMIRA od Filipini
Solo putnici
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
deposit
guests were required to pay refundable deposit of B3000, but its not specified in the booking info.
Recenzirano 22 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

AHMED od Maldivi
Grupe
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
EXCELLENT!!
Excellent hotel
Recenzirano 17 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

DING od Hong Kong
Grupe
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Highly Recommended
Very nice hotel on a cliff, easy to go to nearby beaches. But dont forget your mosquito repellent!
Recenzirano 13 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Christina od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe pogled na ocean
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Secret Cliff Resort
Secret Cliff was our first stop in Phuket. We were thoroughly impressed with the cleanliness of the rooms, friendly staff, and delicious inclusive breakfast. The on site spa was a very relaxing experience as well. We had an seaside view room and would recommend booking seaside if possible. The pool was offered a beautiful view of the sea and was an ideal place to watch the sunset. It's in a relatively secluded part of the island which at times is nice, but you must take a taxi or other shuttl service to get to the beach or the busier parts of town. Having visited in low season, we were very impressed with our experience.
Recenzirano 08 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: