Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 98recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 10,0
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,1
Sortirano prema

Ellie od Australija
Solo putnik
Standardna Dvokrevetna Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
No wifi in rooms, value for money
Down quiet street, not far from beach
Recenzirano 19 prosinca 2013

JOHN od Filipini
Solo putnik
Spavaonica
Boravili ste 5 noći u listopad, 2013
I promised to come back, so I did! :-)
Friendly staff, clean, affordable
It's my second time staying in this place. I can say that this will be my home now in Patong, Thailand. 'Till next time!!! :-)
Recenzirano 10 listopada 2013

JOHN od Filipini
Solo putnik
Spavaonica
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2013
A highly recommended place. I'll come back!
Quiet, clean and friendly staff
I can highly recommend the place to my friends. I would surely stay in Square1 on my next visit! All the staff did a great job! Kudos!
Recenzirano 07 rujna 2013

Juergen od Njemačka
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe double
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2013
Short trip, but worth the time
Affordable, good location
No Problems. Can recommend to People who are travelling on a small Budget.
Recenzirano 22 kolovoza 2013

Felix od Indonezija
Par
Standardna Dvokrevetna Soba bez Prozora
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2013
Clean Room
clean room, nice stay, value for money
clean room with great service, small pool but ok, value for money
Recenzirano 22 srpnja 2013

Ismail od Indonezija
Par
Standard trokrevetna
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
good hotel
good staff, comfort room, best view
Recenzirano 11 lipnja 2013

Ryan od Novi Zeland
Par
Spavaonica
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2012
Comfortable and quiet
Pool, location
There was a mix up with our Agoda booking so they upgraded us straight away, so we were very happy. The hotel is hidden away nicely from the busy area but close enough to walk anywhere. It was very clean and we felt comfortable here.
Recenzirano 19 svibnja 2013

Thao od Vijetnam
Solo putnik
Spavaonica
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
I felt Phuket was so expensice
Clean room, near the beach, fast internet
Easy to check in and out, the hotel is nice. I cold hide a motobike at the hotel and drove around easily
Recenzirano 12 svibnja 2013

Ezra od Filipini
Solo putnik
Spavaonica
Boravili ste 6 noći u travanj, 2013
Great stay! Safe hotel, quiet and very clean
Staff nice. Owner is attentive. Value for money...
Will recommend to friends. It was a great stay! I will surely come back again
Recenzirano 30 travnja 2013

Mark od Australija
Solo putnik
Spavaonica
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2013
Cheap and really nice pool
Pool, location
This is a nice quite hotel/hostel. I stayed in the dorm room and it is clean and comfortable and cheap and right outdoes is the pool. It is only short walk to main bar streets of patong and local restaurants and street food.
Recenzirano 22 travnja 2013


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: