Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 199recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 5,9
Sortirano prema

alvin od Indonezija
Grupa
Obiteljski apartman
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Phuket holiday
Location, cheap, comfy
Recenzirano 14 svibnja 2015

Joel od Australija
Solo putnik
Standardna Ekonomska Soba
Boravili ste 10 noći u travanj, 2015
Good staff
Good staff location and cleanliness
Was fantastic
Recenzirano 05 svibnja 2015

Rosari od Indonezija
Grupa
Obiteljska deluxe
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Great stay! Gonna come back for sure
Nice staff, clean and spacious room, near to patong beach
Really enjoy staying here. Very near to Patong Beach is really great. Near the crowd, even until midnight (walking distance to bangla road). The room is clean, spacious for 3 person, have balcony. Staff really nice and friendly. Highly recommended!
Recenzirano 12 ožujka 2015

kayamboo od Malezija
Solo putnik
Standardna Ekonomska Soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
A PLACE WORTH FOR THE MONEY
COMFORT, CLEAN AND EFFICEINT
Stayed for 4 day and 3 nite. The room was clean, neat and comfortable. The room price is very recent able. Everything is in a good location. Near to the patong beach and a walking distance to Bangla street. The staff were friendly and very helpful. Keep up the good job.
Recenzirano 08 ožujka 2015

Orly od Izrael
Par
Standardna Ekonomska Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Very verynice location!!!
location location location
Recenzirano 08 veljače 2015

soumadip od Indija
Solo putnik
Standardna Ekonomska Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
it's a worth for your money...
cleaniness, location & comfortable
Though I stayed for 2 nights only but it was a very pleasant stay....it's really a budget hotel with all descent amenities....good for business & solo travelers...
Recenzirano 31 siječnja 2015

Patrice od Kanada
Solo putnik
Standardna Ekonomska Soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
Simple room - low price
Low price and one block from beach w free WiFi & Water
Fine stay Cheap and clean but very simple room & hotel No elevator but I don't mind climbing stairs- this is common in this area hotels Food nearby Scuba shop next door Beach one block away but no view
Recenzirano 01 siječnja 2015

Jason od Australija
Grupa
Standardna Ekonomska Soba
Boravili ste 5 noći u listopad, 2014
Value for money
Close to action, beach and dining
Recenzirano 09 studenog 2014

Wayne od Singapur
Grupa
Deluxe double krevet
Boravili ste 3 noći u travanj, 2013
Clean hotel, good location, value for money
Location cleanliness and low price
View out of the window wasn't great, but that was to be expected. Again, clean beds and room, don't expect fancy. Beds a little hard though. But good place just to crash and head out again. close to the clubs.
Recenzirano 16 listopada 2014

mark od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Great location great value
Very close to the beach but still a quiet location. Excellent value for money. Large room.
I stayed here with my two teenage children in a family room. It was a great size room. The staff were helpful. It was a very short walk to the beach. Will definitely stay here again.
Recenzirano 15 rujna 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: