Fantastično 8,3
na temelju 2584 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2584recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 9,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Cherish od Malezija
Grupa
Plaza Soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Staff Attitude
Overall we had a good experience with The Kee Resort & Spa. However, one of the staff at the reception counter has attitude problem, speaking with loud tone and get agitated when I call in to check with her if there's a room with queensize bed instead of the current room that they gave was 2 single bed. Maybe is already late night and she is tired.
Recenzirano 01 kolovoza 2016

Wong od Malezija
Grupa
Plaza Soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
A very strategic location. A stone throw away distance from Bangla walking street.
Rates will are average. Highly recommended for Patong travelers.
Recenzirano 31 srpnja 2016

WING od Hong Kong
Par
Plaza Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
clean room, nice staffs and good service
the location is pretty good, just ard 10 mins walks to the shopping mall, room is clean, but no toothbrush provided, staffs are helpful, the swimming pool is quite small
Recenzirano 28 srpnja 2016

WEI od Malezija
Grupa
Dvokrevetna soba Plaza s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good
Good
Recenzirano 26 srpnja 2016

SEE od Singapur
Grupa
Plaza Soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
My 4 days stay there is just FANTASTIC... Will stay there again if I were to go to Phuket again. Tha
Just FANTASTIC!!!!
Recenzirano 24 srpnja 2016

James od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Deluxe korištenje bazena
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Great first trip to phuket
This was my first trip to phuket. A friend recommend the kee and I'm glad I took his recommendation. The location was perfect. The room was great.
Recenzirano 20 srpnja 2016

Melanie od Australija
Grupa
Dvokrevetna soba Plaza s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2016
Very good
Big clean rooms, amazing bathrooms. Except not practical doors for groups, as we discovered anyone and everyone can open it or hear you in it. Also we did discover bed bugs in the pillows we used so be careful! Overall though really amazing place !!!
Recenzirano 10 srpnja 2016

Kelly od Malezija
Par
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Location is good
Great ! Room is bigger
Recenzirano 08 srpnja 2016

Anthony od Australija
Solo putnik
Plaza Soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
First time
Have stayed in Patong for years and tried The Kee for the first time and was very satisfied with my stay Rooms are big with nice bed Bathroom walk in shower was excellent Location is great
Recenzirano 05 srpnja 2016

Alex od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Great location
Nice pool
Recenzirano 04 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: