Vrlo dobro 7,7
na temelju 444 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 444recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 6,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Wynne od Singapur
Parovi
Udobni Deluxe Jednosobni Apartman (najviše 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Another great stay!
Had a complimentary room upgrade which was a nice gesture; partly because it was off peak season as well. Stayed here a couple of time and the staff are always friendly and attentive to your needs. Rooms need renovation; many things are failing. The water issue never improve unfortunately with no consistent temperature of water available; mostly extreme of cold or hot. Entrance of hotel needs lighting as well; arrival at night will not be recommended if it's your first trip to the hotel.
Recenzirano 22 svibnja 2016

Salina od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Udobni Deluxe Jednosobni Apartman (najviše 2 osobe)
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Spacious room
Very big room with the infinity pool just at doorstep!
Recenzirano 08 svibnja 2016

THANYALUCK od Tajland
Grupe
3-sobni Luxury Apartman s Bazenom ( maksimalno 6 osoba )
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Nice
i go with friends ,they really love here and value money
Recenzirano 06 svibnja 2016

Simon od Švicarska
Solo putnici
Grand Udobni Jednosobni Apartman ( najviše 2 osobe )
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
good private pool
If you book the right suite
Recenzirano 17 travnja 2016

joyce od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Grand Udobni Jednosobni Apartman ( najviše 2 osobe )
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Great place to go
The employee were so helpful and friendly. I wish I stayed a little longer
Recenzirano 14 travnja 2016

Adam od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Grand Udobni Jednosobni Apartman ( najviše 2 osobe )
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Fantastic Staff - Especially P Ae - she was so helpful and charming
Also great location, good rooms - very comfortable and nice view
Recenzirano 11 travnja 2016

Xue od Singapur
Parovi
Udobni Deluxe Jednosobni Apartman (najviše 2 osobe)
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Superb resort
Comfortable room. Service. Food.
It was a superb stay with The Quarter Phuket Resort. The room is spacious and clean. I love it the moment i stepped into the room. The room is by the pool and has a jacuzzi. About 10mins walk away from Surin Beach. The hotel staffs are friendly. Very relaxing!
Recenzirano 13 ožujka 2016

Maryana od Turska
Solo putnici
Udobni Deluxe Jednosobni Apartman (najviše 2 osobe)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Not quite close enough
To be honest, I booked because one review said it was five minutes to the beach. It's more like ten- and you have to walk along a very busy street to get there. The second reason I booked was to have a private jacuzzi. Unfortunately it was broken. Otherwise- very nice and big room. Average breakfast.
Recenzirano 09 veljače 2016

Miguel od Španjolska
Solo putnici
Udobni Deluxe Jednosobni Apartman (najviše 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Love this place
Pa at the front the desk
Fantastic, I stay an extra couple night because was so good. Thanks for the great service, Miss pa at the front desk is very helpful !
Recenzirano 21 prosinca 2015

Miguel od Španjolska
Solo putnici
Udobni Deluxe Jednosobni Apartman (najviše 2 osobe)
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Great stay, and very good service.
Location, view, Service
My first time here. I had a 2 room which was very good. The service is very good, especially at the front desk miss Pa
Recenzirano 21 prosinca 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: