Izvrsno 9,3
na temelju 551 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Izvrsno



od 551recenzija
  • Čistoća: 9,4
  • Objekti 9,2
  • Lokacija 9,5
  • Udobnost/standard sobe: 9,2
  • Uslužnost osoblja: 9,4
  • Vrijednost za novac 9,2
  • Hrana/objedi: 8,8
Sortirano prema

Sim od Malezija
Solo putnik
Soba s Prozorom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2014
Good Value for Money
Staff, Cleanliness, Location
Attentive, polite and helpful staff with good language skills. Nice stay.
Recenzirano 05 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Christopher od Sjedinjene Američke Države
Par
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Great service and location.
Helpful staff.
Good time in a chaotic city. Helpful staff with restaurant recommendations, trips, and SIM cards.
Recenzirano 31 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Carsten od Njemačka
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Botique hotel with excellent service
Nice and clean hotel, great and central location
I stayed the first time in this hotel but surely not the last time. The hotel is very well done up, small but individual. The rooms are nice and functional and service is excellent. Highly recommendable...
Recenzirano 28 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ian od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa starijom djecom
Junior apartman
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Good. Notice for a stay in the old city
Location, food, staff performance
Recenzirano 28 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ian od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa starijom djecom
Superior soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Excellent choice for a break in old part of Hanoi
Great location, very good food, helpful staff
A very good choice if you want to stay in the old city.
Recenzirano 28 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

EunJung od Južna Koreja
Solo putnik
Soba s Prozorom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
VERY GOOD
location, food and staff performance
it was really nice stay. Location is good and staffs are kind and helped me a lot. i'd like to stay again if i have a chance to go Hanoi.
Recenzirano 26 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nam od Singapur
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Good value, clean, well located hotel
Value for money, location, cleanliness
I enjoyed my stay at the hotel. Staffs are friendly. Room is clean. Really good for value. In the central of all the night activities yet it is quiet in the room. My rating for the food does not justify the food btw, i did not eat at the hotel.
Recenzirano 24 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shoo od Singapur
Grupa
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Neat cozy establishment
Friendliness of staff, location, value for money
Cozy "boutique" style hotel. located here local eateries and money changer (Adjacent street) near night market.
Recenzirano 08 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hue od Vijetnam
Par
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Excellent
Clean room, great service, good location
I am satisfied with everything at the hotel
Recenzirano 08 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joyce od Singapur
Grupa
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Best Hotel & Service!
Location, Service, Food
Great Service, Value for money rooms and amenities, gotta try the restaurant's food (Bun Cha especially). Great Location, accessible to all the food and night market on the weekends. didnt have to walk far for anything. Recommends SF Spa too near the hotel. Best Vietnamese Massage. do arrange for airport transfer with them @ 18 USD per way. They advised that taxis on the street are not very reliable.
Recenzirano 06 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: