Izvrsno 9,3
na temelju 551 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Izvrsno



od 551recenzija
  • Čistoća: 9,4
  • Objekti 9,2
  • Lokacija 9,5
  • Udobnost/standard sobe: 9,2
  • Uslužnost osoblja: 9,4
  • Vrijednost za novac 9,2
  • Hrana/objedi: 8,8
Sortirano prema

Molly od Sjedinjene Američke Države
Par
Soba s Prozorom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Clean, upscale hotel in the old quarter.
Location, comfort, cleanliness
Great time in Hanoi just steps away from all the action
Recenzirano 01 srpnja 2015

Yalun od Tajvan
Solo putnik
Junior apartman
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Okay but not all it is hyped up to be
Best three things were the location, staff and friendliness
I really liked the staff and location, but the rooms were a disappointment, especially the junior suite,which was only marginally, if at all, better than the other rooms. The food was good western 'vietnamese' food, not authentic though
Recenzirano 27 lipnja 2015

Yuliani od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Superior soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Great stay, helpful staff
The service, the staff, the rate
We had a great stay in essence. The staff is very helpful and profesional. The rate is worth for the facility. We feel like home. 2 thumbs up!
Recenzirano 20 lipnja 2015

Laura od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Superior soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Staff couldn't have been more helpful
Customer Service, location and Suzie!
small but surprisingly good hotel in the heart of Hanoi. The staff were super friendly and helpful. Suzie was particularly friendly, nothing like a good smile! Restaurant good, maybe over serviced a little. This is not a fault of theirs but probably training provided. Guests need time to eat without interruption.
Recenzirano 18 lipnja 2015

Maddison od Novi Zeland
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Good!
Location, air conditioning, super clean
Recenzirano 06 lipnja 2015

Gerald od Sjedinjene Američke Države
Par
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Hanoi
location, staff, decent rooms
very modest little hotel in a decent location
Recenzirano 26 svibnja 2015

The-Hung od Francuska
Grupa
Superior soba
Boravili ste 6 noći u svibanj, 2015
Good value for the money
Comfortable rooms for the price, good location in Hanoi old district, air condition working well and friendly personel.
Recenzirano 25 svibnja 2015

Tor od Južna Afrika
Par
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Peace and quite in an energetic suburb
Location, cleanliness, staff
Recenzirano 17 svibnja 2015

Sandi od Kanada
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Super locale, amazing service, lovely rooms
Attentive staff, lovely rooms, good food
Super locale. Right in the heart of happening things and places in the old quarter. The staff were nothing short of superb and helpful! Good is good though it's not street good and you have no view. I would suggest dining inside only of you have to because o would prefer being in the crowds. But the food is really good! I would definitely stay here again-for $20usd more than another hotel I stayed in, it seemed Essence was triple the quality!
Recenzirano 06 svibnja 2015

Hj od Bruneji Darussalam
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
awesome
location location location
Awesome
Recenzirano 02 svibnja 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: