Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 767recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,0
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac: 8,1
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Duc T. od Vijetnam
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
clean hotel, small room, good location
clean, location, food
Internet is very bad
Recenzirano 13 srpnja 2015

Robert M. od Novi Zeland
Parovi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
best stay ever
Everything. Staff, Breakfast. Quiet and comfortable. Nice bed and very clean.
Stayed a few nights earlier and gave a 10 out of 10. Same this time. Upon arrival, staff make you feel welcome and speak good English. Hotel is clean and tidy. Everything works as it should. Shower is the best yet with even pressure and temperature. Comfortable bed. Had good sleep. Quite room with good view. Great free WiFi. Will be staying again.
Recenzirano 12 srpnja 2015

Robert M. od Novi Zeland
Parovi
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
best stay ever
service room breakfast
Best hotel yet! Friendly staff on arrival. Hotel is clean and pest free. Room far exceeded expectations with good view. Comfortable bed. Shower excellent pressure and temperature control. Very good WiFi and amenities.
Recenzirano 10 srpnja 2015

SIEW L. od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Hotel location is good, staff very good .
Staff service , Hotel location , value for money
Stay was good and pleasant and staff very helpful
Recenzirano 28 lipnja 2015

YEACHAN E. od Južna Koreja
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
not a 4 star hotel.
location. price.
it is worth the price, but can't say it is a 4 star hotel. just like an average 3 star hotel.
Recenzirano 27 lipnja 2015

azri A. od Singapur
Parovi
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Staff service was excellent and friendly.
Location, cleanliness and service.
Recenzirano 23 lipnja 2015

Kok C. od Singapur
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
power failure. weak Wi-Fi
staff upgrade the room for me
There was a power failure for a few times at night. The surrounding were dark. However they upgraded the room for me. The Wi-Fi was unstable; at times it will be weak and occasionally strong. The breakfast were served individually. Overall I was disappointed.
Recenzirano 14 lipnja 2015

Swan B. od Singapur
Grupe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Great location, room and staff
Location, room configeration and staff helpfulness
Great
Recenzirano 27 travnja 2015

Swan B. od Singapur
Grupe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
value for $$$$$
big room. convenient and helpful staff
Great
Recenzirano 23 travnja 2015

allen C. od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2015
Great staff, very helpful
Location, location, staff
Very enjoyable, would stay again if I return to Ha Noi
Recenzirano 02 travnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: