Fantastično 8,5
na temelju 593 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 593recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Linh od Vijetnam
Parovi
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u studeni, 2014
Overall good
location
Location is the best.You are close to everything. 2 mins to Hoan Kiem Lake, 5 to max 10 mins to Ta Hien where you can sit and drink Bia Hoi & enjoy the street vendor feeling. Breakfast is ok but needs improvements.
Recenzirano 14 prosinca 2014

Tuan od Vijetnam
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Good
clean, friendly
Good !
Recenzirano 10 prosinca 2014

Ampika od Tajland
Solo putnici
Obiteljski Apartman s Balkonom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
great location good food staff very help full and
good location room clean staff very nice
Recenzirano 08 prosinca 2014

Yang od Singapur
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Great
clean, value for money, comfort
great stay will go back again
Recenzirano 04 prosinca 2014

LAM od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2014
Good Location
Accessibility
It was a reasonably good experience to have stayed in the hotel. The staff were approachable and try their best to cater to our needs.
Recenzirano 04 prosinca 2014

AH od Singapur
Solo putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u studeni, 2014
good hotel
Great hotel, friendly staff, good location
Recenzirano 02 prosinca 2014

emma od Australija
Parovi
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Enjoyable stay
Location, breakfast, friendly staff
Enjoyed our stay. Rooms were clean and nice. Nice rooftop bar. Great location. Helpful staff.
Recenzirano 29 studenog 2014

Lily od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Lovely boutique hotel. Great location.
24/7 front desk; great location; staffs speak English.
Overall, a very pleasant stay. We were given free upgrade to a deluxe room because it's our first time in Hanoi, nice touch! Roof top bar got a nice view of the lake, goo place to hang out at night. Concierge was extremely helpful too. The only concern was the bath tub was a bit high to step in and out.
Recenzirano 29 studenog 2014

Rack od Južna Koreja
Poslovni putnici
Executive s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
.
.
.
Recenzirano 20 studenog 2014

Guan od Malezija
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
just loving it and going to stay again
location. price and new hotel room
Recenzirano 18 studenog 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: