Fantastično 8,5
na temelju 593 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 593recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Usluga 8,7
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Saravanan od Malezija
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Average hotel
Average hotel, kinda overrated. Plenty of better choices nearby. Staff were nice.
Recenzirano 02 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

For od Hong Kong
Solo putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Nice hotel, nice staff, but....
I booked a Room of Superior Double Lake View or Window, but my assigned room was no VIEW and NO any WINDOW!!
Recenzirano 20 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Boualay od Laos
Solo putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Nice place and friendly staff
Best location, cleaned hotel and friendly services
great location, very nice services
Recenzirano 13 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ka od Hong Kong
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Gondola Hotel and Spa
Location
Not bad
Recenzirano 27 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sally od Australija
Parovi
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Awesome hotel great position cannot fault at all
Rooms location everything
Perfect rooms lovely food great and position just a few moments from lake would go back for sure
Recenzirano 26 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chee od Singapur
Grupe
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
A pleasant stay
Staff, food, location
The staff were friendly and provided good advices. Services were great. Hotel was well maintained.
Recenzirano 10 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

KYOCHUL od Južna Koreja
Poslovni putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u studeni, 2015
Good enough for the price
good location, kind staffs
Not bad. But I was not comfortable due to a mosquito one night. The location is good for sight seeing, but traffic(taxi) was too heavy all days.
Recenzirano 08 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

vatchala od Malezija
Solo putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Location is excellent.
Location is excellent. Breakfast is good and front desk staffs and bell boys Are doing a better job.
1st day stay in 404 is excellent. 2 nd day stay in 502 is not that good. Noisy Room even the water drain from upstairs to our Room can hear.
Recenzirano 07 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

XIN od Kina
Solo putnici
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
good value
Good price, location , clean
Recenzirano 20 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

PENG od Singapur
Parovi
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Staff were helpful & courteous
service, cleaniness & good location
it is a pleasant place to stay with many amenities around the hotel
Recenzirano 16 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: