Fantastično 8,5
na temelju 596 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 596recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Zse od Malezija
Grupa
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
One of the best hotel you can get~!
Great location, value for money & all the rooms still in good condition.
Love the hotel & the friendly staff, we will sure go back again in future~!
Recenzirano 21 lipnja 2015

Paul od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 5 noći u travanj, 2015
Great location.
Location, friendly/helpful staff, food (upstairs bar).
Excellent location - very walkable to all major attractions, quiet side street location, staff helpful with tour reservations, had the best fresh spring rolls and dipping sauce during whole SE Asian trip.
Recenzirano 13 lipnja 2015

Tuan od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
Good
Good
Good
Recenzirano 06 lipnja 2015

Anuwat od Tajland
Solo putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Room and service
Food ok, service ok, staff ok, place ok, room ok but air condition no good
So good
Recenzirano 02 lipnja 2015

niroot od Tajland
Poslovni putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Best in services
1 Best in services 2 location 3 near hotel have good local foods
Best in service all staff very kind, not far from tourism place, price a bit higher if compare with others hotel in Hanoi. Iighting in room too dark.
Recenzirano 25 svibnja 2015

Kris od Australija
Par
Apartman sa balkonom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Spacious room and very comfortable
The bathrooms were so big, it even included a bath! the hotel was perfect walking distance to the lake and the staff were all lovely
Our stay was great. We only spent two nights in Hanoi but we would recommend This hotel as it's affordable for what you get. The bathroom was massive and the rooms were very clean. The hotel Included breakfast but we found ourselves on the streets eating what the locals would. Overall a great stay
Recenzirano 23 svibnja 2015

Sim od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski Apartman s Balkonom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Quiet hotel due to its location
Location, quiet, room quality
Recenzirano 30 ožujka 2015

Alison od Australija
Solo putnik
Superior twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Great staff, location & service
Location, staff and service
Right near Hoan Kiem Lake, plenty of places to eat nearby. Staff looked after us well and stored our bags for s few days. Would definitely recommend, comfortable rooms, friendly staff - great value for money.
Recenzirano 22 ožujka 2015

Julie od Australija
Par
Apartman sa balkonom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Annie was great help fantasic service and the girl
Location, room, staff
Great
Recenzirano 18 ožujka 2015

tan od Malezija
Grupa
Executive s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
very helpful staff
friendly staff
We had some problems meeting our friends in the airport and the hotel reception staff were willing to help us locate them. Very helpful and considerate. Ms Huyen was exceptionally good and friendly. Will definitely stay there again if ever going to Hanoi.
Recenzirano 03 ožujka 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: