Fantastično 8,7
na temelju 202 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 202recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 9,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 9,0
  • Vrijednost za novac 8,9
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

Jesselle od Filipini
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
got a room upgrade for free
location, good customer service and the lovely upgrade
...got upgraded to deluxe room. Too bad we did not get a good view of the Hoan Kiem lake
Recenzirano 17 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Georgia od Australija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2015
Fantastic hotel in Hanoi
Location, breakfast, staff
Recenzirano 05 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

James od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Friendliest Staff in Vietnam
Staff, location, price
Recenzirano 14 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yong od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Superior Dvokrevetna s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Balkonom
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Superb Location
Location, Friendly n helpful staff
Location near the Ho Hoan Kiem lake and within walking distance from the street shopping belt and many eateries nearby. Friendly n helpful staff who always never fail to assist. Is noisy if your room facing the road but they provide ear plug on request.
Recenzirano 05 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Khoh od Malezija
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Nice hotel and comfortable place
helpful staff... good location... nice food
Recenzirano 30 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Khoh od Malezija
Grupe
Superior Dvokrevetna s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Balkonom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
nice and comfortable hotel
helpful staff...
Recenzirano 30 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Angela od Novi Zeland
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Just book here !!
Excellent Hotel, Excellent staff and service, excellent food, Excellent location and clean. Awesome location!
I chose this Hotel based on other reviews. I was still a little anxious because it was our first time to Vietnam. However the staff emailed and responded to all my communication while I was still in NZ prior to coming. They helped me organise an airport pickup and a tour to Halong Bay. Knowing we were flying to this all booked made us more relaxed. They also booked our flights to Da Nang for us getting a good price! The previous reviews stated how helpful and friendly the staff were and this was more than true from our experience. This made our stay in Hanoi such an amazing experience. The staff gave us local knowledge of where would be suitable for us to eat and sights. They helped us with Taxis also so we get a good one! Thankyou to all the staff!!! You are all wonderful people and would like to Thankyou for making our first experience to Vietnam so amazing! Thanks Chef also.... The food was very nice! Can't go wrong with this one.
Recenzirano 24 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michel od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Superior Dvokrevetna s Bračnim Krevetom ili Dva Odvojena Kreveta i Balkonom
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
Best budget hotel in Ha Noi
Staff, cleanliness, location
Stayed there 5 years ago and was impressed. Now it even better. You feel like you are invited in your friend's home. Attention to details, smiles galore, they will go out of their way to make you enjoy your stay.. May is a gem, so are all the others Nothing bad to say and I defy anyone to contradict me. Thank you. I will be back
Recenzirano 03 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LEE od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 4 noći u studeni, 2014
5 star hotel service for budget of 3 star hotel
1) Friendly staffs 2) Good Service 3) Room is big and clean
Receptionist are helpful, knowledgeable and welcome every guest will smile and warm greeting
Recenzirano 27 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Willem od Nizozemska
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
good stay
decent hotel, friendly staff, good location
Good stay, the room itself in the freshly renovated blue inn hanoi was much better
Recenzirano 12 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: