Fantastično 8,5
na temelju 484 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 484recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Daeyoung od Južna Koreja
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Amazing stay
Clean, good location, nice breakfast and kind staff. Would definitely come back to this hotel if i had a chance. Although i picked a good day to stay in this hotel (probably at a good price), the hotel was the best in OQ. Stayed in a few hotels in OQ and this hotel was the best:)
Recenzirano 10 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shane od Australija
Solo putnik
Deluxe bez Pogleda
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Great as usual.
The staff here are the best. Happy and helpful.
Recenzirano 05 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jean-louis od Francuska
Par
Deluxe dvokrevetna soba s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta te pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Photos on website misguiding
Room very basic although best of the list. Disappointed Terrible access road
Recenzirano 04 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cynthia od Singapur
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Bang bang for the buck
Clean hotel with friendly staffs. Staffs are helpful and patient when explaining places of interest. Special mention to one staff; Sally. Look for her when you're there
Recenzirano 28 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yen-Hsun od Tajvan
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Could be better
Clean but changed my friends to other hotel
Recenzirano 26 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Stephan od Švicarska
Par
Deluxe bez Pogleda
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Nice stay in the heart of the Old Quarter
It is a bit difficult to find the hotel because the building is in a small street. Staff was very friendly and also prepared a small breakfast for take-away because our flight was very early in the morning. The rooms was good and clean. I can recommand that hotel.
Recenzirano 24 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wong od Hong Kong
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Nice location
The location is nice and very near to the central. Staff is funny and nice, and the room is clean and tidy, though not big. Feel comfortable in it with low price!
Recenzirano 21 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JIYOUNG od Južna Koreja
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
The location is so fantastic!
Also room was clean and nice.
Recenzirano 08 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tan od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Everything is perfect
The staffs are friendly, location is good, room is clean, no much noise though it's in the heart of old quarters. The price is reasonable. We wish you success ^_^
Recenzirano 07 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hieu od Vijetnam
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good service
Good service. Clean. Reasonable price. Thanks
Recenzirano 02 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: