Fantastično 8,5
na temelju 483 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 483recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Shane od Australija
Solo putnik
Deluxe bez Pogleda
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Great as usual.
The staff here are the best. Happy and helpful.
Recenzirano 05 srpnja 2016

jean-louis od Francuska
Par
Deluxe dvokrevetna soba s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta te pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Photos on website misguiding
Room very basic although best of the list. Disappointed Terrible access road
Recenzirano 04 srpnja 2016

Cynthia od Singapur
Par
Superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Bang bang for the buck
Clean hotel with friendly staffs. Staffs are helpful and patient when explaining places of interest. Special mention to one staff; Sally. Look for her when you're there
Recenzirano 28 lipnja 2016

Yen-Hsun od Tajvan
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Could be better
Clean but changed my friends to other hotel
Recenzirano 26 lipnja 2016

Stephan od Švicarska
Par
Deluxe bez Pogleda
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Nice stay in the heart of the Old Quarter
It is a bit difficult to find the hotel because the building is in a small street. Staff was very friendly and also prepared a small breakfast for take-away because our flight was very early in the morning. The rooms was good and clean. I can recommand that hotel.
Recenzirano 24 lipnja 2016

Wong od Hong Kong
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Nice location
The location is nice and very near to the central. Staff is funny and nice, and the room is clean and tidy, though not big. Feel comfortable in it with low price!
Recenzirano 21 lipnja 2016

JIYOUNG od Južna Koreja
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
The location is so fantastic!
Also room was clean and nice.
Recenzirano 08 lipnja 2016

Tan od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Everything is perfect
The staffs are friendly, location is good, room is clean, no much noise though it's in the heart of old quarters. The price is reasonable. We wish you success ^_^
Recenzirano 07 lipnja 2016

Hieu od Vijetnam
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good service
Good service. Clean. Reasonable price. Thanks
Recenzirano 02 lipnja 2016

thi od Australija
Grupa
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Excellent hotel with amazing staff
I cannot praise this hotel highly enough. When we arrived, they gave us a double bed room when I thought I had requested for a twin room. The staff fixed the issue and gave us a twin room. They looked after our bags when we went to sapa for 2 nights. They even offered us a room to shower and breakfast when we arrived back from our night bus from sapa. This would have to be one of my favourite hotel in Vietnam. Love love love the staff, especially Sally, Linh and Loi, those guys are amazing
Recenzirano 01 lipnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: