Vrlo dobro 7,9
na temelju 776 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 776recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Emerson od Brazil
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Excellent and pleasant hotel
Staff were very helpful and made the stay very pleasant. The location is really good and the rooms was clean and up to standard.
The stay was a very pleasant and the staff were very helpful from the start till end. The had a great room and they definitely took care of us. I would recommend staying at this hotel and should most certainly come back.
Recenzirano 09 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wai od Kanada
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Nice place and great location
Location. Location. Location
Loved it. Friendly staff and great location.
Recenzirano 26 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nayeon od Južna Koreja
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Good choice
Cleanliness, Friendly staff, Price
The hotel is clean and staff are very friendly and helpful. The location is little bit far from main street (around Hoankiem lake)
Recenzirano 20 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chee od Singapur
Par
Deluxe Mirna Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Good location, friendly staff
Location, friendly, value for money
Very enjoyable and will go back to this hotel next trip.
Recenzirano 12 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Good
Location, easy access, clean
Good
Recenzirano 10 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chau od Vijetnam
Solo putnik
Superior Soba Quiet
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
I will come back
Clean! Location ! & clean
I love this place, bed, mattress, toilet are very clean, staying in the no window but it is still well-aired. However the bath booth is quite floody. But it is ok bcoz it clean anyways
Recenzirano 08 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Le od Vijetnam
Obitelj sa starijom djecom
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Be back next time
location, price and room quality
Central of everything, 2 mins walk to Turtle lake, nearby tons of local foods and coffee shop. Room is good and price is very reasonable. Strongly recommend.
Recenzirano 29 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Somkiat od Tajland
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Good Hotel
Location and cleanness are very good.
Good hotel with good staff performance
Recenzirano 28 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Somkiat od Tajland
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
smoking smell go inside the room
location and clean
the ventilation system is not good enough so the smoking smell can go inside the room, make me and wife feel uncomfortable.
Recenzirano 23 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

herbert od Nizozemska
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Soft beds! Great location. Very friendly staff.
Soft beds! Most other hotels in this price range offer hard beds, this hotel has soft beds! NeXT to great location and friendly staff. Basic hygiene above average Vietnamese standards.
Recenzirano 19 srpnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: