Vrlo dobro 7,9
na temelju 776 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 776recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Spiro od Australija
Grupa
Apartman s 1 Dnevnom i 1 Spavaćom Sobom i Balkonom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Great spot!
location, staff,
Looks like a family run hotel with nice staff. Location is great. They gave us a late check out. Breakfast wasn't anything special and some taxis couldn't find it - take a map with you to show them where it is. I would stay there again.
Recenzirano 11 srpnja 2015

Barree od Australija
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste 8 noći u rujan, 2014
Good Price
Price, location,
Our room was big and clean enough. Location good, easy walking to most things we wanted to see and taxis cheaper to outer suburbs. Breakfast was terrible and often didn't eat anything, although the guys did. Booked a trip to Sapa from their tourist desk, felt like we got ripped off paid far to much for what we got, when we tried to say we wanted to change itinerary they just wouldn't listen. Our room with a window, was a window that opened into brick shaft, so when the window was open all you could here was people in other rooms. Generally though staff were friendly and helped with all our requests. For the price and location it was a good place to stay.
Recenzirano 04 srpnja 2015

NGUYEN od Vijetnam
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Ok
Ok
Recenzirano 14 lipnja 2015

wipawee od Tajland
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Great Hotel
location,staff,room
I enjoyed my stay here very much.very good and clean room and good location,close to the lake and night market.friendly staffs made me feel like home away from home.will come back here in near future
Recenzirano 12 travnja 2015

Margaret od Australija
Par
Apartman s 1 Dnevnom i 1 Spavaćom Sobom i Balkonom
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
good location
location , staff
Good
Recenzirano 09 travnja 2015

Hoang od Vijetnam
Par
Deluxe Mirna Soba
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2015
Nomarl
high price
Recenzirano 22 ožujka 2015

Pandit od Australija
Solo putnik
Deluxe Mirna Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Great
Location, Staff, Room
Amazing!
Recenzirano 19 veljače 2015

Kraisorn od Tajland
Grupa
Deluxe Mirna Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Good location ..... in city center ...
location, big room , flexible check in time.
Staff is OK ... very flexible check in time ... I did arrived by 05 in the morning. Room is available ... so they allow us to check in.
Recenzirano 10 veljače 2015

Gary od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Superior Soba Quiet
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
great find in the middle of it all
great room, fine breakfast, good location
Had a great time. WiFi? Check. Breakfast? Check. Price? Double check.
Recenzirano 04 veljače 2015

Jose od Sjedinjene Američke Države
Par
Deluxe Mirna Soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
Great hotel in strategic areac
Comfortable, quiet and in a great location
Excellent stay. The staff was very attentive and always helpful. The room was clean and comfortable. The bed provided a good night sleep. The breakfast was very tasty, but be patient because there might be a line to enter the restaurant. They only have 4 tables. Many attractions and markets are in walking distance. For example, the Opera House and the National Museum are a 10 minute walk away. Would not hesitate to stay on this hotel again or to recommend it to any of my friends. Hope to stay there again on our next trip.
Recenzirano 01 veljače 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: