Vrlo dobro 7,9
na temelju 776 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 776recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Pirapol od Tajland
Grupe
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Location, clean & confort. Great value of money.
Room is very clean and confortable.
Very satisfied. Staff is very helpful. Facility is good and clean. Bed is so comfortable. Close to local market but quite quiet. Nice park abd restaurant nearby. I will check in again whenever I visit Hanoi.
Recenzirano 01 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Krittin od Tajland
Obitelji sa malom djecom
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
better
good
Recenzirano 20 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Luke od Singapur
Parovi
Apartman s 1 Dnevnom i 1 Spavaćom Sobom i Balkonom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Very good services n friendly
Hotel very near to foods n shopping. The hotel manager n staffs very helpful and friendly. The room very big n clean
Me and my wife feel very good n we really enjoy our stays
Recenzirano 14 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nattaporn od Tajland
Parovi
Superior Soba Quiet
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
All staff , they are good takcare and good service
Service , location , wifi
It's good location for city tour and near the famous place
Recenzirano 06 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Francis od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior Soba Quiet
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
good location and friendly staff
good location, helpful staff, clean rooms
Centrally located near shopping and restaurants, helpful and friendly staff, take the walking tour on hotel map and you'll see a good part of the city
Recenzirano 05 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kok od Singapur
Solo putnici
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
good location hotel
value, budget, location
good location within Hanoi main city, walking distance to all shop. 10min walk to lake area.
Recenzirano 04 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LOOI od Malezija
Parovi
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Comfortable
Clean, comfortable, well-equipped room utilities, value for money.
Impressive room though it's cheap. It was above our expectation with the money we spent.The room was clean and comfortable with high speed internet.
Recenzirano 04 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mei od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe Mirna Soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Just Nice
Just Nice
Just Nice
Recenzirano 29 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

mark od Novi Zeland
Parovi
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
enjoyable
breakfast,staff and comfort
great
Recenzirano 28 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chi od Hong Kong
Solo putnici
Suite s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Good location
Good location, friendly staff
Recenzirano 23 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: