Vrlo dobro 8,0
na temelju 775 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 775recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Dominik od Njemačka
Grupa
Obiteljski apartman
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
nice place to stay
Good location, good room. Friendly staff
Recenzirano 07 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Great place to stay!
I just stayed in this hotel for 1 night but it was a nice place to stay. The hotel seemed pretty new and was very clean. The staff was very nice and the breakfast was ok. Would stay here again. Also, had a nice location.
Recenzirano 01 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

marsha od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Friendly staff. Good location
It is located at old quarters where you can find most of the street food, bars and local cafes here. Easily accessible and walking distance to most of the main attractions like the museums.
Recenzirano 22 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kevin od Vijetnam
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
A decent value.
Stayed here before.
Recenzirano 18 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LEE od Malezija
Grupa
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Friendly and helpful staff
Located in the alley. But a clean and comfortable room. Good internet connection and friendly staff.
Recenzirano 17 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sylwester od Poljska
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Mouldy
It was only a few hours after we checked in to our room that we started to smell awful mould coming from everywhere but we couldn't locate it. It was after the first night that we looked under the sheets and in the pillow cases to discover all duvet and pillows were black and covered in mould. It was absolutely vile. The aircon barely worked. In the evening at 7 pm we noticed a notice by the lift saying there would be not electricity during the next day from 7 am up till 4:30 pm which basically means no aircon no hot water no electricity no wifi and no light in our windowless room - kind of disappointing and outrageous we haven't been noticed earlier, we would have checked out at 12 and went somewhere else as we work on our laptops in the mornings hence we need electricity and wifi. The staff seemed unapologetic, we requested a refund and found another hotel nearby - it's Hanoi so there's plenty of alternatives on every corner. I wouldn't go back and wouldn't recommend. The receptionists were nice though.
Recenzirano 25 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Quang od Vijetnam
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Everything good
Only 1 night here, nothing to complain
Recenzirano 22 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thi od Vijetnam
Grupa
Obiteljski apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
So so
no air conditioner at ground floor. no elevator to 8 & 9th floor
Recenzirano 20 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shaun od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Superior
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Brilliant staff and excellent location
Room was kinda small but travelling for a year we have had some dog awful rooms, so this was a luxury...all for 11 pound per night?! Breakfast was brilliant, loads of western choices. Room was spotless apart from slight mold in the bathroom...but for a windowless bathroom it's understandable. Staff were incredible, matching 5 star service just plain lovley people. I had my birthday during our stay and they made me a cake and brought it to our room! In conclusion 5 star staff, 3 star accommodation all for an amazing 11 British pounds per night! Location is walking distance to every attraction and you must walk to inbrace Hanoi local culture of the old quarter. Cheers guys.
Recenzirano 09 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tarida od Tajland
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
good n cheap
good location
Recenzirano 09 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: