2015
Fantastično 8,5
na temelju 2584 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2584recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Irene od Australija
Solo putnici
Obiteljski apartman
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Redefine Deluxe
Staff were helpful but tour arrangement has room to improve
The streets around the hotel are too crowded, narrow and busy without good restaurants.
Recenzirano 07 studenog 2014

Tim od Australija
Solo putnici
Obiteljski apartman
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
nice cozy close to everything
bed shops and food close by
It was a good last minute choice nice hotel very friendly staff close to all the shops and food places food tour they do at the desk is also really good
Recenzirano 06 studenog 2014

Julia od Njemačka
Parovi
Deluxe
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
Nice and central hotel
Centrally, breakfast, Spa
Recenzirano 05 studenog 2014

Jason od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Nice stay
Location, food, staff
Good short stay. Good place to start your site seeing from and very good value
Recenzirano 03 studenog 2014

Katharine od Novi Zeland
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Brilliant breakfast!
Cleanliness, friendly staff, amazing breakfast included in price
We would thoroughly recommend staying at this hotel. Compared to local hotels that cost a few dollars less per night, it is well worth the extra cost, if just for the breakfast! The staff were delightful, helpful and accommodating. The room was beautifully clean, quiet and contemporary, with excellent air conditioning. (The hotel was only opened in 2011.) The amenities in the room were exactly as pictured in the advertising (bottled water and lovely fresh fruit!). And the breakfast was amazing - an enormous selection of local as well as Western/European breakfast options. Don't hesitate to book this hotel!
Recenzirano 30 listopada 2014

Samantha od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Obiteljski apartman
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Great hotel for the price
Welcoming service, clean and comfortable rooms and a good rooftop restaurant too.
Recenzirano 29 listopada 2014

Angelin od Malezija
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Valur for money and friendly staff
Rooms, strategic location and restaurant
Recenzirano 29 listopada 2014

Kathy od Singapur
Parovi
Obiteljski apartman
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2014
Great service and good location
my best things with hotel :: bed, complimentary fruits, cleanliness
We stayed there twice in 2012 and 2014 cos of the good place, good service, good bed to sleep. Will stay again if we go to Hanoi. :)
Recenzirano 29 listopada 2014

Dale od Australija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Adorable boutique hotel.
Charming room, staff and facilities.
I was only there one night but wish I was staying longer. Staff were so helpful and pleasant. I only ate breakfast as I was only there 1 night.
Recenzirano 27 listopada 2014

Georg od Njemačka
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
All good
Location, Spa and friendly staff
Recenzirano 27 listopada 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: