2015
Fantastično 8,5
na temelju 2584 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2584recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Tsvetelina od Bugarska
Parovi
Deluxe
Boravili ste 4 noći u travanj, 2014
Super
Personal, Zimmer, Lage
Recenzirano 07 svibnja 2014

Shu od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 5 noći u rujan, 2013
Overall was good
breakfast, attentive staffs, clean rooms
Good
Recenzirano 05 svibnja 2014

Joana od Kina
Grupe
Obiteljski apartman
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Good staff, value for money
food, good staff, location
the resteraunt on the roof top is excellent. the room is small but clean. staff is helpful.
Recenzirano 04 svibnja 2014

Joana od Kina
Grupe
Obiteljski apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
good staff, value for money
food, good staff, location
the resteraunt on the roof top is excellent. the room is small but clean. staff is helpful.
Recenzirano 04 svibnja 2014

gerard od Australija
Parovi
Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
change the rating to a two star
None
uneventful
Recenzirano 03 svibnja 2014

Andrew od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste 4 noći u veljača, 2014
Nice staff, clean rooms
Helpful staff, clean if understated roooms & good wifi
The hotel was a nice place to come back to after a day out, the bed was comfortable and climate control worked well. The hotel appears to be built across 2 buildings which meant a trip in one lift from the lobby to the third floor where we had to exit and walk to another lift to reach our room on the 7th floor. Something to be wary of if mobility is an issue. We requested joining rooms but were given rooms on different floors, again not ideal if children are involved. The staff were helpful with planning and arranging tours and the basement restaurant was good for breakfast and dinner with a wide variety of food on offer
Recenzirano 02 svibnja 2014

Mansukh od Novi Zeland
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
The staff were fantastic, very helpful.
Staff,location, tidy.
I praise the staff for there exceptional customer service. They go out of there way to be helpful and also allowed me to store my luggage for the day a few days after I had checked out and returned to Hanoi just for the day ( i.e.I was flying out later that day). They even kept my laptop safe.
Recenzirano 01 svibnja 2014

Yuki od Indonezija
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
enjoyable stay
spacious room, superb food, big bathroom
Fantastic stay , with yummy salad!
Recenzirano 01 svibnja 2014

Jennifer od Australija
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Nice clean and comfortable hotel
comfortable clean cosy
The only thing that let it down was when we arrived they told us they didn't have room for us and were moving us to their sister hotel which I wasn't pleased with. When I complained they "magically" found an available room. The rest of the stay was lovely. Room was big and bed was very comfy and the breakfast was nice. I would recommend this hotel just stand your ground. Apparently a lot of hotels in Hanoi try the same thing.
Recenzirano 30 travnja 2014

Sha od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Dissapointing
Don't Know
we were not able to stay in this hotel because there was a mix up on the accomodation, apparently after reading the reviews it is a norm for them to mix up their bookings and transfer to another hotel to stay instead.
Recenzirano 30 travnja 2014


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: