Povratak na info o hotelu

2015
Fantastično 8,5
na temelju 2581 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2581recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac: 8,7
  • Hrana/objedi: 7,8

Cynthia K. od Malezija
Grupe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Worst service we have ever received
Breakfast ready by 6am. Room was clean. Location alright.
Awful treatment from staff. Shouting and screaming when we refused to pay extra charges we never agreed to. Even when we as guests tried to calm the staff down, more screaming and voice raising ensued. Never have we as travelers experienced such nasty treatment by a service department.
Recenzirano 20 travnja 2015

Wui L. od Singapur
Parovi
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
good experience
staffs, rooms, breakfast
Wonderful. Staffs were helpful and give suggestions on where to tour around the vicinity. Were helpful in booking taxi for us too.
Recenzirano 16 travnja 2015

andrea G. od Italija
Parovi
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
good quality
breakfast clean room
staff friendly good price for quality
Recenzirano 10 travnja 2015

Amy G. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Fantastic hotel
Friendly staff, comfortable beds and very clean!
We had a great time at the hotel. We've travelled all over Vietnam and this was one of my favourite hotels. The staff are very attentive and helpful.
Recenzirano 05 travnja 2015

Pelle A. od Švedska
Poslovni putnici
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2015
good hotel
1the staff 2the food 3the beds
Very good
Recenzirano 05 travnja 2015

Phillip L. od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Wonderful staff
Kenichi and his staff. Comfy bed and pillow
Recenzirano 04 travnja 2015

Tahir D. od Singapur
Parovi
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Recomended
Clean, friendly staff, location
Well managed hotel. Although can improve but it is very pleasent stay.
Recenzirano 29 ožujka 2015

Jean P. od Južna Afrika
Parovi
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Rising dragon
Location, cleanliness of room and good breakfast
Room was very comfortable, however the city view rooms get fairly noisy from the overnight trains, railway station is nearby. However this added to experience!:) good value for money and super central, would recommend it
Recenzirano 29 ožujka 2015

john K. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Excellent staff
Close to restaurants, excellent staff, nice room.
Good room with excellent staff. Will stay there again next time I am in Hanoi.
Recenzirano 22 ožujka 2015

Douglas C. od Australija
Parovi
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
very poor!!
WE would NOT stay there again!!!
Recenzirano 13 ožujka 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: