2015
Fantastično 8,5
na temelju 2584 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2584recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

JOON od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Good and conveniently located hotel
breakfast, location and value
Pleasant and good stay. Convenient and close to places of interests. Hotel in dark back lane can looks dangerous initially but it not because of police station next door. Good for cost conscious travelers.
Recenzirano 30 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

DINH od Vijetnam
Grupe
Obiteljski apartman
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Good
Near to shopping center, good breakfast, new facilities
Recenzirano 30 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Barbara od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Nice hotel and friendly staff
Location, friendly staff and great food
My stay was really nice, the staff was really friendly and went out of their was to help. The restaurant offers a really good menu and the hotel is located not far away from the city
Recenzirano 30 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rick od Singapur
Parovi
Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Amazing
Cleanliness and comfortable
Recenzirano 30 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Amber od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Great location and price...great hotel.
Service, Location, Nice rooms
Recenzirano 28 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Choy od Hong Kong
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Boring
N/A
Recenzirano 28 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

AMAERTHANATHAN od Malezija
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Excellent Hotel with Excellent service from staff
Friendly and helpful staff . They speak and understand english. Good and comfortable rooms with excellent buffet breakfast
We enjoyed our stay in this hotel with attentive staff who catered immediately to whatever we needed. They also arranged our Hua Long Bat tour and kept our luggage safely for us at no cost. When we returned they upgraded our room to a more comfortable room. We would unhesitatingly recommend this hotel to any one going to Hanoi for the friendly staff, excellent service a good breakfast provided.
Recenzirano 27 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jan od Danska
Parovi
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Super Nice
Lokal
Recenzirano 27 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Robert od Australija
Parovi
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Wonderful experience thanks to delightful staff
Staff, location, roof top terrace
Certainly exceeded our expectations after a setback initially when we arrived with no luggage - lost in transit at Bangkok Airport.
Recenzirano 27 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WUI od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Rooms in new wing are better.
Quick check-in/out, wide range of local food & quiet.
The heating in the room of the older wing was not working but everything was good in the new wing's room.
Recenzirano 27 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: