2015
Fantastično 8,5
na temelju 2584 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2584recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Usluga 8,7
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema
Provjerene recenzije

Francien od Singapur
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Not all it's cracked up to be
Location,Location,Location
We had checked into the hotel at about 5am and we had to wait 1 hour for our room despite telling us we had to pay an additional U$25 for the early check in.As we were too tired, we just accepted the charge & got to the room. I'm assuming this room in Wing B was the newer wing because when we got back to this hotel on another night, we had a bad room. Anyway, this room was great, comfortable bed and it was quiet. We got much needed rest. The breakfast in this hotel is terrible. The so called fresh juices were much watered down. The food was average. Nothing spectacular.
Recenzirano 03 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Martin od Njemačka
Grupe
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
great, amazing, nice!
stuff, breakfast, service
Recenzirano 02 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

harry od Kanada
Solo putnici
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2013
Hotel is clean and convenient
clean, convenient and good services
Hotel is clean and convenient;however, central air-conditioning was out of service 2 out of 5 days and it was nearly unbearable given that Hanoi was 34- 35 degree during my stay.
Recenzirano 01 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Clare od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
nce and easy i
location, staff comfy bed
Easy place great location great staff very comfortable
Recenzirano 29 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LEE od Hong Kong
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Really a nice hotel.
Staff, Spa, Room
Recenzirano 29 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Paul od Malezija
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Excelent stay with good staff
good location and easy to move from 1 corner to another
Recenzirano 29 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gareth od Kanada
Grupe
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Comfortable, fast Internet, decent staff
Bed, good bathroom, fast Internet
Recenzirano 29 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tung od Malezija
Poslovni putnici
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2013
Clean, friendly and comfortable room
Near to shooping areas, centrally located
Good experience because they have a well english spoken staffs and really friendly
Recenzirano 28 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kwai od Malezija
Parovi
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2013
Well design and compact
central located, friendly staffs, near to local food
Everything was great. However, we the inhouse massage was not great for the price. No skills at all.
Recenzirano 28 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shauna od Irska
Parovi
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Lovey room, on the edge of old quarter
Very comfortable bed, stylish room, very helpful staff
Recenzirano 28 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: