Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1733recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

KESAVAN od Malezija
Poslovni putnici
Obiteljski Deluxe s Pogledom na Grad ( 4 odraslih )
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Nice hotel
Worth for money
Real nice hotel and good breakfast. Staffs are very friendly
Recenzirano 17 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Taekyu od Južna Koreja
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Very good deal.
It had great value for the price.
I've tried 5 star hotels in hanoi but the breakfast food were not so different compared to this hotel. It is a bit far from the main streets of 36 streets ( Ma Mai for instance) but very walkable. The service was excellent and I am certain that you won't feel so bad by using this hotel for this price ;)
Recenzirano 17 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Celia od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
welcome to Hanoi
Incredibly helpful staff, comfy rooms, delicious breakfast
We are loving it. Well located , the most helpful and friendly staff. Mr Joe the manager organized some great tris for us
Recenzirano 15 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sathiya od Malezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Good Service
1.breakfast set 2.Receptionist 3.Room
It was a wonderful experience and looking forward to be there again..
Recenzirano 14 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LIAN od Malezija
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
3 Star Hotel But 5 Star Services
Location Very Good Just Right In The Old Quarter Nearby Central Post Office And Ho Kien Lake.The Counter Staff Very Helpful And Polite,I'm So Lucky To Get A Room Upgraded!
Recenzirano 13 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sathiya od Malezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
The hotel is very much comfort and the staffs are
1.coffee 2.staff 3.food
I'm satisfied with the service provided..Will be check in here whenever I'm coming to Hanoi again :-)
Recenzirano 12 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CARMELA od Filipini
Solo putnici
Superior
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Elegant rooms but unclean and no window
Pancakes
Good enough
Recenzirano 11 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jianling od Kina
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Excellent stay in excellent hotel
staff, location and nice/ clean room
Could not expect for more and could not be better from 3 star hotel so we highly recommend this hotel confidently. Location is the best in Hanoi and we could reached all part of Hanoi on foot and could eat all what we would love to try. Staff and breakfast were superb.
Recenzirano 06 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HIROYA od Japan
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Great stay in small but really nice hotel
Nice room and good breakfast + friendly staff and good location too
The good location right in the Hanoi Old Quarter, just 3 minutes walking to the lake. Excellent staff. Room was clean and nice decor. Love this hotel and highly recommend!
Recenzirano 05 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ian od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2015
Good Location, Staff friendly
Location, Staff, Room.
Stay was quite good thanks to the room, the location & the staff
Recenzirano 01 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: