Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1733recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Nuttasit od Tajland
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
nice hotel in hanoi viet nam
thai son palace hotel is great the room very clean staff funny , i hight recommed for this hotel
Recenzirano 11 lipnja 2016

Tarida od Tajland
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
good and cheap
good area good room
Recenzirano 09 lipnja 2016

Nicholas od Danska
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Good value for money
We had a very nice stay here. Good value for money!
Recenzirano 06 lipnja 2016

Binh od Vijetnam
Obitelji sa malom djecom
Deluxe trokrevetna
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Good
Location is the most value
Recenzirano 04 lipnja 2016

ONG od Malezija
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Decent one night stay
The hotel was brightly lit and decorated for Christmas, looking warm in the cold December night. It faced the street and wasn't too hard to find. The lobby was small but the room was decent in size. The room was quite clean and comfortable. Night staff was very helpful.
Recenzirano 04 lipnja 2016

viet od Vijetnam
Solo putnici
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Facilities
Should have breakfast in house
Recenzirano 02 lipnja 2016

YOUNGJO od Japan
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
I enjoyed staying there.
I stayed there only one night. So I can't judge everything about the hotel. But I think it is really reasonable price and the people are so kind to me. Location is good. It is very near the Hoan Kiem Lake and takes 5 minutes on foot. When I tried to find good place to eat, the clerk recommended one. It is a vietnamese buffet which I can enjoy vietnamese food as much as I can. I was satisfied the choice. Than you to all.
Recenzirano 30 svibnja 2016

damien od Kanada
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good
Will come back for sure
Recenzirano 26 svibnja 2016

Christian od Australija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Clean and covenient but...
The hotel is very conveniently located to Hoan Kiem and great restaurants (Halos, Little India, etc.). Rooms look great and staffs are friendly. However there were several issues during my stay: (a) Agoda booking problem, (b) small roaches in the room, (c) power shutting off early in the morning.
Recenzirano 26 svibnja 2016

Viet od Vijetnam
Grupe
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
My review
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Recenzirano 25 svibnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: