Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1734recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Cole od Novi Zeland
Solo putnici
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Fantastic
Customer service
Best service I've had at a hotel
Recenzirano 05 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Barbara od Francuska
Parovi
Obiteljski Deluxe s Pogledom na Grad ( 4 odraslih )
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Best hotel and cheapest price
room, staff, location, coffee and breakfast were the best
So cheap hotel and excellent quality. Room was very clean and large. Very good location was well. Everything was excellent and much exceeded our expectation. Thank you Joe, Kenny, Ana and Richie you are superb!
Recenzirano 02 rujna 2014
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

maritess od Filipini
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Best staff! Clean hotel and rooms. Good breakfast.
Best staff! Good location and good breakfast!
Hotel staff were very helpfull and accomodating. They speak fluent english and gives advise on places to go to. They have good breakfast. Rooms are very clean with good wifi.
Recenzirano 01 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Camilla od Danska
Obitelji sa malom djecom
Obiteljski Deluxe s Pogledom na Grad ( 4 odraslih )
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Great staff & value for money
Location, staff and value for money
We had a pleasant stay at this hotel. The breakfast is not very good and there is no western elements in the breakfast, which can be difficult when travelling with younger kids. The hotel was clean, and located near the lake - very central. The hotel manager, Jake delivered an extra ordinary service - he was really one of the elements of this stay being that good.
Recenzirano 01 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Daniel od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Great.
Reduced price/discount. Staff. Included breakfast.
Recenzirano 31 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Weiwei od Singapur
Solo putnici
Superior
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2014
very outstanding service!
super attentive staff who make the effort to add a personal touch, clean rooms, staff speak good english
What impressed me the most was the effort in making guest feel welcomed. Hotel staff are super attentive to needs; I feel as though I have a butler in hanoi!
Recenzirano 30 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MARILL od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Great People
service,value,location
Walking distance from hoan kiem lake makes this hotel a good choice for me as a traveler and the service is really worth the mention in this family-oriented environment. the price was also affordable for me as a tourist.
Recenzirano 24 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

elyzabeths od Indonezija
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2014
strategic hotel
the food, the cleanliness and the location
Recenzirano 24 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

George od Kanada
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste 6 noći u travanj, 2014
Great location
Location, Location, Location!!!
Pleasant
Recenzirano 19 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jan od Nizozemska
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
The best hotel for price and quality
Nice and clean room. Strong wifi, good location and friendly staff
Got more than expected and we really enjoyed our stay there. Thaison Palace is a golden palace for long stay and their staff made us feel at home. Highly recommend!
Recenzirano 17 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: