Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1733recenzija
  • Čistoća: 8,2
  • Objekti 7,8
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Yin od Malezija
Grupe
Obiteljski Deluxe s Pogledom na Grad ( 4 odraslih )
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Decent Place
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Recenzirano 23 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bui od Vijetnam
Obitelji sa odraslom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Nice -
Nice place and really friendly staffs :--)
Recenzirano 16 svibnja 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

Johanna od Namibija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 7 noći u travanj, 2016
Good
Really enjoyed my stay there
Recenzirano 06 svibnja 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

viet od Vijetnam
Solo putnici
Superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Location good
Should have breakfast inside Hotel
Recenzirano 05 svibnja 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

bin od Vijetnam
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Recenzirano 05 svibnja 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

mandeep od Vijetnam
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Satisfactory
Satisfactory
Recenzirano 03 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ziqin od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Value for money
i had a deluxe room, huge space. there's a baskin robins across the street. staff was great.
Recenzirano 03 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ziqin od Singapur
Parovi
Deluxe trokrevetna
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Great.
The rooms are great, mine was deluxe... huge space for my son to play his toys. Thou i find it quite lacking that the room doesn't have a tub. ok... another thing. my wife had a complain which i am totally fine with.. every now and then... you see a hooker, big boobs big ass small top short skirt either entering the lift with you or leaving the hotel. i think it's great esp when they wink at me...
Recenzirano 03 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bich od Vijetnam
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Nice stay
We have had a great time during our stay at Thai Son Palace. Staffs are nice and friendly. Most of all we love the location, it's quite convenient to get at around the city.
Recenzirano 27 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

han od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Perfect hotel for hanoi stay.
Convenient; good service by the female receptionist. Managed to get upgraded room. Will book the hotel again when i next visit Hanoi. Well done! Other staff were also very helpful and attentive.
Recenzirano 22 travnja 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: