Fantastično 8,9
na temelju 260 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 260recenzija
  • Čistoća: 9,5
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 9,6
  • Udobnost/standard sobe: 9,1
  • Uslužnost osoblja: 9,0
  • Vrijednost za novac 8,9
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Felix od Izrael
Solo putnici
Studio soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Excellent hotel, best location
Excellent hotel, best location
Recenzirano 30 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cheng od Malezija
Parovi
Studio soba
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Good location n helpful staff
Great location - walking distance to food, station and the museums. Friendly and helpful staff.
Recenzirano 20 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mark od Australija
Parovi
Jednosobni apartman
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2016
Perfect. Location, decor, comfort staff all exceptional.
What a great place to stay in Berlin. From checkin to checkout we couldn't fault this place. Staff excellent. Our one bed apartment was spacious, great layout, terrific decor, comfortable beds and pillows. Bar, lobby, courtyard, lounge area all great. We stayed 5 nights and enjoyed everyone.
Recenzirano 16 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Carleigh od Australija
Parovi
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Great Apartment
Great apartment. Clean, tidy and has all the facilities you need. Close to shopping and plenty of places to eat. Breakfast at the hotel is not massive but everything there is really tastey. Enjoyed our stay.
Recenzirano 06 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ulrich od Kanada
Parovi
Studio soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Great place to stay
Will come back soon.
Recenzirano 07 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ryan od Australija
Parovi
Studio soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Great location, quiet rooms, clean and spacious
Location close to boutique shops and food, quiet hotel, price for a 4 star hotel.
Good
Recenzirano 17 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Omry od Izrael
Parovi
Studio soba
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Nice
The Room was a bit dark, and the shower stream was a bit low, but other then that the room and the hotel were wonderful.
Recenzirano 28 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Branislav od Slovačka
Parovi
Studio soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Great experience
Friendly staff, location, quality of rooms
Very professional receptionist /unfortunately don´t remember the name of that guy - darker skin and hair/ welcomed us and was keen to offer room with magnificent view! This make our trip even more special. He always had nice, REAL smile on his face and actually all receptionist we met were the same - professional, natural and friendly. Hotel is approx 500 meters from Berlin TV tower and Alexandersplatz and 5 minutes walk to museum island where you can find market with art /probably during weekends only/. Hotel is equipped with nice sauna with two whirlpools. Hotel has very nice lobby with fireplace and restaurant. There are also many restaurants around from over the world. I HIGHLY RECOMMEND THIS PLACE!
Recenzirano 10 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

James od Australija
Parovi
Studio soba
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Would stay here again
Cleanliness and way hotel was looked after. Location. Friendliness of staff
Great stayvand would stay here again
Recenzirano 10 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Efit od Indonezija
Solo putnici
Studio soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Hotel with service Apartement in best Location
Location, Staff Performance, Clean
Berline is the 3rd destination while my europe trip, the hotel is in best location, just close by to everything I need: the restaurant, shopping area, hop on hop off station, a few step to Hackescher Market station so easy to access from and to the airport or central station Berlin. Good staff performance, they always give me an advice to everything I ask.
Recenzirano 10 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: