Povratak na info o hotelu

Fantastično 8,7
na temelju 227 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 227recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 9,0
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 9,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac: 8,6
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Jonathon F. od Australija
Parovi
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
5 star
Great all round.
Recenzirano 26 lipnja 2016

tsuginori S. od Japan
Parovi
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
very good
a bit difficult to find hotel from station, all others are very good, particulary good location to visit various museum.
Recenzirano 21 lipnja 2016

iskandar B. od Indonezija
Poslovni putnici
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
great location poor breakfast attendants
the hotel is in a well located area within walking distance to various attractions. However the gym lacks equipment and weights and the staffs at breakfast were quite rude that ruined the pleasant experience i started with
Recenzirano 17 lipnja 2016

Kyle W. od Hong Kong
Parovi
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Fantastic Hotel
The room is new, is close to the station, and is very near the place you will visit in berline, the price is reasonable, bed is comfortable, nothing to complain in here
Recenzirano 04 lipnja 2016

CHEE L. od Hong Kong
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
will come back
quiet rooms
Recenzirano 31 svibnja 2016

ob A. od Izrael
Solo putnici
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
recommended for anyone staying in the area
nice price per night, good location for going out and about, very clean and tidy, though a bit small it certainly delivers what bigger hotels lack! 9/10
Recenzirano 23 svibnja 2016

Agnes B. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Great hotel with great location
I would recommend this hotel for location as well as comfort & the staff were so helpful
Recenzirano 20 svibnja 2016

David O. od Belgija
Solo putnici
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Super hotel
Super hotel and walking distance to most of the sights
Recenzirano 09 svibnja 2016

Franchette C. od Filipini
Parovi
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
Great hotel in the centre of Mitte
Love this hotel! My husband stayed here the previous year and then we booked the same hotel for out travel. Modern amenities, great location (just a few steps from the Metro) and you can even cross the bridge to explore the bars at the other side. Service was great, very helpful staff. Overall a great stay! In fact, we plan to stay here again in our next Berlin trip
Recenzirano 08 svibnja 2016

Eivind A. od Norveška
Parovi
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Excellent Hotel
Friendly straff, excellent service, very good hotel!!
Recenzirano 05 svibnja 2016