Fantastično 9,0
na temelju 26 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 26recenzija
  • Čistoća: 9,3
  • Objekti 9,3
  • Lokacija 9,6
  • Udobnost/standard sobe: 9,1
  • Uslužnost osoblja: 9,4
  • Vrijednost za novac 9,3
  • Hrana/objedi: 7,1
Sortirano prema

Sarah od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa odraslom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2011
Perfect apartment and great location
Spacious apartment and central to Berlin sites
The apartment was very spacious with separate kitchen and bedroom. The fold out sofa was comfortable for our teenage son and the location was quiet, but within easy walking distance of some great restaurants. The free coffee and croissants available at reception in the morning are a bonus.
Recenzirano 28 prosinca 2011
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Margaret od Novi Zeland
Grupe
Studio apartman
Boravili ste 4 noći u listopad, 2011
Stylish and comfortable apartment in a great area.
Roomy, well set-up, helpful reception, close to metro, cafes, sights, shopping.
We arrived later than expected, but very easy to collect key from restaurant across road. Studio apartment was so much more spacious than hotel rooms in this price range. Bed firm but comfortable, and everything was spotlessly clean. The area is buzzing and very cool, and we could either walk to lots of interesting places or very easily use public transport. With the window shut it was quiet for sleeping, but actually it wasn't too bad with the window open either. We would definitely be happy to stay here again, and we'll recommend it to friends and family.
Recenzirano 30 listopada 2011
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michelle od Australija
Grupe
Jednosobni apartman
Boravili ste 5 noći u rujan, 2011
Clean,fresh and friendly in special location
Spacious bright apartment feel
We loved living in the Scheunenviertel with many reminders of its origins as a Jewish neighbourhood.The staff were very helpful as we needed to do laundry twice during our stay.We did some cooking and loved having a proper dining table.Having an extra toilet was great for 3 girls!We also enjoyed the unexpected bonus of free coffee, croissants and rolls to go in the mornings.
Recenzirano 29 listopada 2011
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ester od Italija
Grupe
Studio apartman
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Tutto perfetto
Appartamento grande pulitissimo dotato di ogni attrezzatura possibile. Posizione eccellente a 7 minuti da alexanderplatz. Ottimo rapporto qualità prezzo
Recenzirano 05 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gianluca od Italija
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Consigliato vivamente
Splendida accoglienza, anche nei confronti di nostra figlia, alla quale è stato donato un piccolo gadget. Estremamente veloce la registrazione dei documenti. Ambienti puliti e confortevoli.
Soggiorno all'insegna della comodità e dell'attenzione verso il cliente, sempre con estrema discrezione. Addirittura al ritorno in Italia ci siamo accorti di aver dimenticato alcuni oggetti in appartamento, che puntualmente ci sono stati spediti. Davvero una piacevole sorpresa il Flowers. Consigliatissimo per famiglie con bimbi piccoli al seguito, visto che per la sua collocazione permette spesso di raggiungere luoghi di interesse storico-culturale a piedi.
Recenzirano 10 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Schneider od Belgija
Obitelji sa malom djecom
Superior apartman
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Top Location
Super Lage, Größe und Ausrüstung der Appartements - auch ideal für einen Aufenthalt mit Baby, sehr hilfsbereites und freundliches Personal , Late Check-In perfekt organisiert , gratis Croissant und Kaffee morgens an der Rezeption , etc. wir buchen bestimmt wieder !
Recenzirano 19 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Brigitte od Njemačka
Obitelji sa odraslom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Mit viel Liebe und Geschmack ausgestattet
Ausstattung, Lage, Freundlichkeit
Die Bewertung der Speisen/Essen ist nicht aussagekräftig, da wir ohne Verpflegung gebucht haben.
Recenzirano 09 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Henric od Švedska
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2013
Gute Lage aber harte Betten
Lage, Lage, Lage
Eigentlich wöllig in Ordnung, nurdie Betten waren bretthart, wir wurden nicht nochmal buchen vor die Betten ausgetauscht werden.
Recenzirano 12 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Barbora od Češka Republika
Grupe
Jednosobni apartman
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Pohodový víkend
Poloha, klid a domácí atmosféra
Velmi příjemný
Recenzirano 22 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Anders od Švedska
Obitelji sa malom djecom
Studio apartman
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
åkte med en 1,5 åring
Toppenläge! Lugnt men ändå bra utbud av butiker och matställen. Lägenheten var toppen när vi hade med oss vår dotter.
Kanon!
Recenzirano 01 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: