Fantastično 8,8
na temelju 68 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 68recenzija
  • Čistoća: 9,4
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 9,1
  • Usluga 8,8
  • Vrijednost za novac 8,8
  • Hrana/objedi: 8,1
Sortirano prema

Daniel od Australija
Par
1 queen krevet, za nepušače
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Perfect Stay
Breakfast, Comfort and Shower
Recenzirano 29 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kit od Hong Kong
Obitelj sa starijom djecom
Twin
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
This is my worse stay in a hotel .
Breakfast,internet,cleanliness
We were assigned a room in the second floor ,just next to the S-Bahn although we requested a higher level. Our request were neglected. We slept just paraell to the train.The train passed by us every few minutes.We were tolerate enough to stay for two nights .We were very angry.This hotel is far from our expectation.
Recenzirano 03 listopada 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Elaine od
Solo putnik
Twin
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2013
Value for money
Clean & comfortable room. Close to public transport hub. Good breakfast spread. Free wifi. Overall, value for money.
Comfortable. Recommended as a value for money accommodation in Berlin. Convenient access to public transportation
Recenzirano 12 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Peter od Australija
Solo putnik
Twin
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2013
Great hotel, easy and affordable. Would reccommend
Location, Comfort, All-inclusive
Fantastic, we chose this Hotel from Trip Advisor and was very pleased with it.
Recenzirano 23 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Simon od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Soba s bračnim queen size krevetom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
Clean comfy hotel in decent location
Convenience to Tegel airport, Convenience for Messe Exhibition Centre (for business visitors), Good comfy rooms
Recenzirano 12 ožujka 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nicolas od Njemačka
Par
1 queen krevet, za nepušače
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2012
Nice Hotel , good location
Good location, 5 min walk to Zoo, very good breakfast, quit rooms
The Hotel is 5 min walk to Zoo station and Ku Damm. The Hotel is very new and the rooms are very quiet. The breakfast is very good.
Recenzirano 05 siječnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Charles od Sjedinjene Američke Države
Par
1 queen krevet, za nepušače
Boravili ste 4 noći u studeni, 2012
Efficient
Proximity to Kudamm
Request the hide a bed to be used! The bed is too small for comfort for 2 adults. Never did get to park in the adjacent parking area Why???
Recenzirano 14 studenog 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

eriko od Japan
Obitelj sa starijom djecom
Queen soba - za nepušače
Boravili ste 3 noći u listopad, 2012
Great varue hotel
breakfast、Toiletto flashing, shower water presser,
This is not a luxsus hotel but, everything was just enough well organized.
Recenzirano 02 studenog 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shuen od Singapur
Par
1 queen krevet, za nepušače
Boravili ste 3 noći u listopad, 2012
Decent hotel and great service
Service
The location was pretty good; walking distance to the zoo garden train station in one direction, and 5 minutes to the shopping street in the other. The room itself was pretty no frills but was comfortable enough. Plus points for great service. Would consider staying here again.
Recenzirano 27 listopada 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Balazs od Mađarska
Par
Twin
Boravili ste 4 noći u listopad, 2012
super hotel in a nice location
nice location, friendly service
stayed in hampton by hilton for 4 nights recently with my wife. i have requested a room on the higher floors and happily we received the room on the 6th floor. this is a good idea as the hotel is next to the local train tracks so it can get a bit noisy. our room was facing the train tracks but had no issue with noise, windows are soundproof. the room was spacious and nice, we could not have asked for more. the breakfast was nice and filling with a variety of warm and cold items. service was excellent and friendly, would definitely recommend.
Recenzirano 20 listopada 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: