Vrlo dobro 7,6
na temelju 200 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 200recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,1
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,2
  • Usluga 7,4
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Chaowat od Norveška
Solo putnici
Standardna trokrevetna soba
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Friendly Hotel.
1. Location 2. Wifi 3. Cleanses
I like the hotel and. Near to metro station. And easy to reach to everywhere. Just one thing, the hotel should to fix the safe box in the room. We needed it.
Recenzirano 16 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wilhelm od Norveška
Solo putnici
Standard double ili twin soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Short stay Berlin
Excellent breakfast buffet, good service.
An OK place to stay for a short stop in Berlin. Good value for money
Recenzirano 24 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dishan od Šri Lanka
Poslovni putnici
Standard double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
No ironing facility for business traveller !
Room size / staff is ok
Not that good. As a business traveller I requested for an iron as soon I checked in but hotel had the iron, but not the board. So I had to wait more than 20 mints and decide to wear my shirt whatout ironing! For holiday is ok. Not for business trips for sure !
Recenzirano 24 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Comfort double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Great!
Staff, cleanliness and location
Rooms were clean and spacious. Bathroom a bit small but no biggy. Staff were great and friendly
Recenzirano 21 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Uriel od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Standardna trokrevetna soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2015
Good location
Location
Bed sucks, shower design sucks, bath room too small.
Recenzirano 03 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Dieter od Njemačka
Solo putnici
Standardna trokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Eine Nacht in Berlin
Location
Bed is to soft, only one pillow, bathroom to small. Check in at 2 pm only, Even there have been plenty of Rooms already available at 11.30am.
Recenzirano 23 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Timothy od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Standardna trokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Cheap room. Loud and a little smelly.
Price. Price. Price.
Not much sleep, walls are very thin and neighbors were partying all night. The morning was loud with outside noise. Bed was comfy, room, bath and shower were all clean. TV was small and no English channels. Wifi worked good. Typical cheap hotel. Hallway was smelly but room was ok.
Recenzirano 23 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jerome od Libanon
Grupe
Standardna trokrevetna soba
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Great, not so fancy hotel
Room and bathroom were very clean. The staff was very friendly. And the hotel is very close to Bülowstr. U2 station and other bus stations, so it is very easy to move around Berlin.
My stay was very smooth and comfortable in general. I recommend anyone to stay at this hotel!
Recenzirano 10 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Livia od Rumunjska
Grupe
Standardna trokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Good cheap hotel in Berlin
cheap, good location, very clean
we were 3 and we stayed one night. The room was very clean and appropriate for 3 persons. good location with lots of parking spots and not far from center. good value for the money
Recenzirano 30 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Magnolia od Brazil
Obitelji sa odraslom djecom
Standard double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Good place
Cleaning , staff courtesy and localization
Everything was ok. I chosed the Centrum in the last minute to rest before going to an 11 hour flight. I definitely would recommend this hotel. Good choice for a very affordable price.
Recenzirano 19 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: