Vrlo dobro 7,6
na temelju 18 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 18recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 9,4
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,3
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Walter od Austrija
Solo putnik
Standard jednokrevetna soba
Boravili ste 8 noći u listopad, 2012
Stammkunde, sehr gute Lage, Zimmer sauber
Gutes Service
Sehr guter Ausgangspunkt für Shopping.- und Ausflugstouren...
Recenzirano 30 listopada 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andreas od Njemačka
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2012
Gute Lage am Ku`Damm
Zentrale Lage
wegen überbuchung mussten wir in ein partnerhotel ausweichen, so dass eine beurteilung nicht möglich ist.
Recenzirano 10 kolovoza 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Emilia od Rusija
Par
Standard double soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2011
gute Lage, einbischen altmodische Einrichtung
beste Lage, mit guten Einkaufsmöglichkeiten
Das Hotel liegt in Mitten vom Kudam mit bester bus & bhn anbindung.
Recenzirano 06 travnja 2011
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Walter od Austrija
Solo putnik
Standard jednokrevetna soba
Boravili ste 5 noći u listopad, 2010
Tolle Lage
Super Lage für Unternehmungen, saubere Zimmer und Dusche, ausreichendes Frühstück
keine Parkplätze
Hotel liegt sehr gut, Autobus zum Flughafen vor der Tür, 5 Minuten zu Fuß bis zur U-Bahn, Kurfürstendamm vor der Tür, sehr angenehmer Ausgangspunkt für jeglichen Ausflug...!
Recenzirano 02 studenog 2010
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Christina od Švedska
Solo putnik
Standard jednokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Det minsta hotelrummet jag sovit i.
Läget.
Fick rum 15 världens minsta. Det fanns ett el uttag i rummet högt upp på väggen. Fick stänga av tv för att ladda telefon. Var som att bo på ett vandrarhem. Hissen var trasig och det var många trappsteg upp. Jag kommer inte beställa Hotell Astrid igen. Tyvärr för läget är Toppen. Och jag är i Berlin flera gånger om året. Älskar staden.
Recenzirano 23 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Peter od Švedska
Solo putnik
Standard jednokrevetna soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2012
Bra läge, uppfyller andra baskrav
Läget, rent och välstädat
Gammalt vackert hus men knarrande trägolv och lyhört mellan rummen.Litet rum. Hiss från 1904.
Recenzirano 13 srpnja 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Haakon od Norveška
Solo putnik
Standard jednokrevetna soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2012
Flott hotell
Lite og koselig hotell, bra belligenhet
Flott hotell som ligger sentralt i Berlin. Mange muligheter rett i nærheten av hotellet. Frokosten var helt grei, og betjeningen var hyggelig.
Recenzirano 23 rujna 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SAKAMOTO od Japan
Par
Standard double soba
Boravili ste 5 noći u veljača, 2015
場所はいいが、部屋は寒くてインターネットの使い方が複雑。
ホテルのすぐ近くにバス停があって便利。別な部屋からの音が聞こえずとても静か。フロントの人は親切。
外からホテルに入るのにフロントを通らずに呼び鈴を鳴らせば誰でも入れるので防犯上の不安がある。部屋の暖房をフル稼働してもまだ寒かった。その上毛布が薄くて寒さに目が覚める夜もあった。天井が非常に高いので部屋が狭くてもゆったり感があるが、暖気はみな上にいってしまうのか室内は寒かった。24号室のシャワールームは非常に狭い。シャワーブースから出たらすぐ洗面台があり、体をふくスペースがあまりに狭い。インターネットの使用方法が複雑でパソコンのスイッチを入れるたびに面倒なプロセスを繰り返す必要があった。室内の金庫は家具などに固定されておらずその気になれば持ち出せるような状態で、おまけに壊れていた。フロントの金庫に預けることができたが、室内にちゃんと固定された金庫があったほうが便利だ。場所が良いいのに静かだという点は評価できる。
Recenzirano 17 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: