Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 20recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Usluga 7,5
  • Vrijednost za novac 7,4
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

Lars od Švedska
Par
Double soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2014
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
Recenzirano 28 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thomas od Švedska
Solo putnik
Jednokrevetna soba
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2012
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Recenzirano 09 siječnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Coenraad od Nizozemska
Par
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2009
Hotel Jurine Berlijn Mitte
Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
Kamers aan voorzijde zijn warm
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
Recenzirano 20 kolovoza 2009
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Anja od Danska
Par
Double soba
Boravili ste 3 noći u listopad, 2012
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed
Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
Recenzirano 11 listopada 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sebastian od Norveška
Par
Double soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Bra
Bra
Recenzirano 20 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jostein od Norveška
Grupa
Double soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Dårlig service i forbindelse med frokost
Beliggenheten.
Helt greit, et lite hotell, men stort sett et fint hotell opphold. Litt dårlig service i forbindelse med frokost, 2 av gruppen vår spurte om dei kunne få betale å spise frokost siste dagen, men vart møt med et NEI og ikke noe mer forklaring en da.
Recenzirano 16 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

DONGIL od Južna Koreja
Solo putnik
Double soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2012
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 많은 것으로 봐서는 머 나쁘지 않음
깨끗함
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 있는 것으로 봐서는 사람들이 많이 다니는 지역인 듯 함. 하지만, 중심부는 걸어서 이동하기에는 조금 무리가 있음, 가까운 곳에 지하철이 있어서 지하철로 이동하면, 무리는 없음. 주변에 공간이라는 한식당도 있음.
Recenzirano 07 listopada 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jens od Danska
Grupa
Double soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2012
god bekiggenhed og ok værelser.
ligger godt
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme
Recenzirano 19 studenog 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NORIKO od Japan
Solo putnik
Jednokrevetna soba
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2012
いい立地にあります
場所がとにかくいい
ちょっと狭くて、掃除の方が朝九時に来たので早いなと感じました。しかし当方七階の最上階に滞在したのでとても眺めがよくきもちよかったです。
Recenzirano 05 lipnja 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Torsten od Švedska
Par
Double soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Hej
Dörrmsttan
Recenzirano 28 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: