Fantastično 8,2
na temelju 80 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 80recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 8,1
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,5
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Kirsteen od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Comfort soba
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Great
It was really comfy and looked great. Only shame is there is no fridge or coffee, tea in the room and as a couple it would have been nice to have a double bed and douvet and not just to single beds
Recenzirano 01 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ziad od Jordan
Solo putnici
Comfort soba
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Perfect choice
Centrally located. Bus stop infront of hotel.
Great.
Recenzirano 05 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Albertus od Nizozemska
Parovi
Comfort soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
good stay
location, room-size bathroom
ok for a day
Recenzirano 17 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Artur od Poljska
Parovi
Standard soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Good stay
clean, cousy, modern
Recenzirano 28 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ray od Hong Kong
Parovi
Trokrevetna soba
Boravili ste 7 noći u lipanj, 2014
Rediculous
bad. only have 2 single bed, no large double bed.
Recenzirano 04 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mie od Danska
Parovi
Standard soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
Quiet and relaxing. We where very happy
Quiet, so we could relax after hours of sight seeing, clean and very good beds. Very nice and helpful staff.
It was more than we was hoping for when we looked into a stay in Berlin. I would recommend it to who ever needs a place in Berlin.
Recenzirano 27 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jensq od Njemačka
Parovi
Standard soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Good value
Good Location, Close to the subway, nice rooms
It was our third stay in this hotel. All rooms are really good value.
Recenzirano 17 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

PUI od Hong Kong
Parovi
Standard soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
nothing to complain about
very nice and attentive staff, close to a bhan (7-minute walk) and clean room
The staff members are nice and attentive. They are very helpful and give me useful information about the area around the hotel and other information about travelling in the city. The hotel is reasonably close to a bhan and it just takes a couple of minute to walk to an area with hundreds of restaurants and bars. It is a pleasant experience staying at this hotel.
Recenzirano 16 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jens od Njemačka
Solo putnici
Standard soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Nice, clean room, location is good
Nice, clean room, location is good
Even though the location is good in a sense that the hotel is almost in the heart of Schoeneberg and close to a subway stop (Buelowstrasse), the street that the hotel is at is not the nicest in town. The hotel is very modern and the rooms are clean and nicely decorated.
Recenzirano 24 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thilo od Njemačka
Parovi
Standard soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2012
Unbelivable good hotel
quiet, clean, fresh
This hotel is very clean, quiet, very friendly staff - good to relax in a big city
Recenzirano 29 prosinca 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: