Fantastično 8,4
na temelju 18 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 18recenzija
  • Čistoća: 9,1
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 9,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

Albin od Švedska
Poslovni putnik
Double soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2012
Trevligt litet hotell
Centralt i Prenzlauer berg
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Recenzirano 29 kolovoza 2012

Viktor od Švedska
Par
Double soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Recenzirano 18 srpnja 2012

Veldman od Nizozemska
Par
Double soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2012
leuk familie hotel met goede service
goed eglegen tramhalte voor de deur
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Recenzirano 28 listopada 2012

Morten od Danska
Grupa
Double soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
God beliggenhed
beliggenhed
Recenzirano 21 rujna 2015

Hanne od Danska
Grupa
Jednokrevetna soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
Recenzirano 05 lipnja 2015

Elizabeth od Danska
Obitelj sa starijom djecom
Double soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Recenzirano 22 listopada 2014

Iben od Danska
Par
Double soba
Boravili ste 4 noći u travanj, 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Recenzirano 25 travnja 2013

Trine od Norveška
Grupa
Jednokrevetna soba
Boravili ste 3 noći u listopad, 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen
Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Recenzirano 24 listopada 2013


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: