Fantastično 8,3
na temelju 92 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 92recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 9,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 8,1
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 8,0
Sortirano prema

Joseph od Australija
Solo putnik
Business Klasična Jednokrevetna Soba
Boravili ste 5 noći u srpanj, 2014
3rd stay in 2 years.
Location, Location, Location
Loved it so much, did a back to back booking. Ended up staying for 10-Days. Close to S-Bahn Station, on top of U-Bahn, next to Central Bus Station (where all the buses originate/terminate). Good breakfast - crispy bacon is a big plus. Free access to Fitness First Platinum with sauna/steamroom and fully equipped facility. Friendly staff, always willing to chat (when they are free) and offer little tourist advises. Close to all the luxury shops (don't let your wife/girlfriend stay here!! too dangerous to the credit card!!) Don't tell others about this hotel. It is almost always fully booked, keep this hotel a secret.
Recenzirano 18 srpnja 2014

Karen od Norveška
Grupa
Business Klasična Dvokrevetna Soba
Boravili ste 4 noći u studeni, 2013
Great hotel and location
Location, shopping and staff
Recenzirano 30 lipnja 2014

Karen od Norveška
Grupa
Business Klasična Jednokrevetna Soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2013
Great location and good service
Location, rooms and staff
Recenzirano 30 lipnja 2014

Pichaporn od Tajland
Poslovni putnik
Business Klasična Dvokrevetna Soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
Very impressive, I enjoyed the time I stayed.
Nice hotel, convenient to go everywhere, good breakfast
I liked it very much, I love the location in the middle of all the shops and full breakfast
Recenzirano 22 veljače 2014

Prateek od Indija
Poslovni putnik
Business Klasična Jednokrevetna Soba
Boravili ste 6 noći u listopad, 2013
brilliant choice
location room and breakfast
Excellent experience and very good value for money
Recenzirano 13 listopada 2013

MOHAMAD od Malezija
Poslovni putnik
Business Klasična Jednokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Nice hotel at great shopping area
Modern design, near public transport, near souvenir shops
Great! Easy to go shop for souvenirs at nearby shops. It is also near to hard Rock Cafe (just opposite!)
Recenzirano 22 rujna 2013

XUEQIN od Kina
Poslovni putnik
Business Klasična Jednokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
nice food well
food, clean room,friendly staff
it was a very nice hotel.and staff was helpful.I will come again.the cost is ok.
Recenzirano 21 rujna 2013

Dennis od Danska
Par
Business Klasična Dvokrevetna Soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2013
A good place to relax after a day out in the city
Free Internet, very quiet rooms, very clean
We had a wonderful stay, friendly staff and an decent breakfast table. Internet was stable and fast and rooms were very quiet, not much sound from Kurfüstendamm street or surrounding rooms. One could really tell they've prioritized this highly.
Recenzirano 27 kolovoza 2013

chialing od Tajvan
Solo putnik
Business Klasična Dvokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
very suit for tourists or travelers
good location,with comfy A.C.,nice bed
I did enjoy my time there. nice space for a person .Besides that,can check in at 9:30AM...how nice they are...
Recenzirano 05 kolovoza 2013

Geir od Norveška
Grupa
Business Klasična Dvokrevetna Soba
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2013
Splendid.
Service, breakfast, easy access.
A very pleasant stay in the middle of a nice area. Lots of nice restaurants and shopping malls.
Recenzirano 23 svibnja 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: