Fantastično 8,7
na temelju 41 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 41recenzija
  • Čistoća: 9,3
  • Objekti 9,0
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 9,1
  • Vrijednost za novac 8,6
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

Rosa od Sjedinjene Američke Države
Par
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2013
Convenient to Mitte, Potsdammer Platz, Kreuzberg
Hotel is steps from Anhalter station, walking distance from major sights in Mitte, clean/modern design and furniture
Recenzirano 26 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Benjamin od Singapur
Solo putnik
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Excellent for those who want a hassle free stay.
Cleanliness, friendliness & peace
Enjoyed it very much, transportation to the Hbf is not difficult (via bus), and its also located 1min from the S-Bahn (underground). Staff are friendly and willing to help if you need directions (touristy places). Wifi is available at the Lobby, with an excellent looking restaurant (didnt try it coz I was on a budget). If you need wifi in the room, you would have to pay extra. There is a restaurant around the corner with good steak and beer!
Recenzirano 23 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ilan od Izrael
Par
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2013
Wanderful hotel, good food, friendly staff
Wanderful hotel, good food, friendly staff, loction is great. no wi-fi in the room.
Recenzirano 11 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ilan od Izrael
Par
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2013
Nice staff, very good breakfast,
Nice hotel, efficient staff, very good breakfast, fitness and spa. there was no wi-fi in the room.
Recenzirano 11 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Adrian od Malta
Poslovni putnik
Boravili ste 6 noći u listopad, 2012
Very Quite location but central at the same time.
Very near to U bahn station, clean and quite.
Hotel is in a very quite location, very central, clean. There is not a big choice of restaurants in the area. The Italian restaurant across the street was very good. Mexican restaurant next door to hotel was not good.
Recenzirano 06 studenog 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Enrique od Brazil
Solo putnik
Boravili ste 5 noći u travanj, 2012
Wonderful rooms, location and food
Decoration, confort, breakfast, attention. Great location.
It´s my second stay in this hotel and I will continue coming
Recenzirano 02 svibnja 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Geoffrey od Australija
Par
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2010
More from Movenpick
Good location; great building; great facilities; well appointed & spacious room;
Having to ask for tea/coffee making facilities.
Our 3rd Movenpick, and they have been consistently very good. Bars, restaurants and accomodation, plus location and efficiency. Couldn't ask for more.
Recenzirano 08 rujna 2010
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ingolf od Njemačka
Par
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Tolles Hotel in guter Lage
Das Frühstück ist mit 30€ pro Person zu teuer!
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marion od Njemačka
Par
Superior King
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Alles Bestens
.
Recenzirano 21 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jürgen od Njemačka
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Sehr angenehmer und ruhiger Aufenthalt
Fairer Preis
Recenzirano 18 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: