Vrlo dobro 7,6
na temelju 41 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 41recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Usluga 7,5
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Heiko od Njemačka
Poslovni putnik
Double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Nice Cityhotel - godd Service and nice Bar
Check-In / free Room upgrade / Bar
Late Check-In without problems - very fast and free upgrade. nice hotel bar with quality drinks - for this price, great value !!
Recenzirano 23 srpnja 2013

Peter od Njemačka
Solo putnik
Double
Boravili ste 2 noći u listopad, 2012
Great Hotel with excellent facilities
Modern Hotel with international Ambiente
nice large room with nie attached bathroom. all amenities were there. balkony overlooking prager platz was an additional bonus. nice and newly renovated facilities. gym was really an experience which i would highly recommend to pay a visit to. outside the hotel are a small shopping galery, cafes and restaurants. the u-bahn station for train ride to the ku'damm is only 5 min walk away. as for most places in berlin brakfast was not included but the cafes provide a refreshing alternative just outside the hotel door. only downside was that there was no internet access available on the room with free wifi provided in the htel lobby.
Recenzirano 21 listopada 2012

Eldar od Rusija
Par
Double
Boravili ste 2 noći u rujan, 2012
Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites
nice area, access to gym,spacious rooms,close to public transport
We booked standard double room. Arrived late at Friday night.Turned out that they did not have the room we booked,so we got upgraded to a suite without extra charge..
Recenzirano 26 rujna 2012

Andreas od Njemačka
Par
Double
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Sehr gut mit ein paar Makeln
Schönes Hotel, zentral aber ruhig gelegen. Positiv: großes Bad, freundliches Personal, großer Fernseher mit Sky Negativ : WLAN nicht sicher, Löcher in der Wand, WC Sitz alt ( Zimmer 602 )
Recenzirano 11 svibnja 2016

andreas od Njemačka
Poslovni putnik
Double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Gute Qualität zu fairem Preis
geschmacksvolles Zimmer, gute Ausstattung und schneller Check-Out
Recenzirano 26 lipnja 2015

Stefanie od Njemačka
Par
Double
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
Gute Lage - super Fitness Pool & Spa
Zummergrösse, Pool, Spa
Gute Lage, Cafes und Kleine Restautants, supermarkt in der unmittelbaren Nähe. Fahrradverleih hat geklappt - allerdings nur 3 Räder. Schwimmbad (gehört zu Fintesstudio extern) ist super und Spa gemütlich aber eher klein. Zimmer im ibersten Stock mit toller aussicht
Recenzirano 25 svibnja 2015

Richard od Njemačka
Par
Double
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Haus recht gut, Personal am Empfang teilweise stur
Lage, Sauberkeit
Beim Empfang tlw. knapp und stur. Problemlösungen sofort jedoch wg. Sprachschwierigkeiten übertrieben. Preis für Frühstück entschieden zu teuer!!
Recenzirano 08 travnja 2015

Astrid od Njemačka
Par
Double
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
nach Tausch ein sehr gutes 2bett-Zimmer
Die Ruhe,das Zimmer,das Rührei!
wir hatten erst ein Zimmer mit einer durchgehenden Matratze,auf der wir nicht schlafen können.Ein Tausch hat zum Glück ohne Probleme geklappt.
Recenzirano 15 veljače 2015

Yvonne od Njemačka
Obitelj sa starijom djecom
Double
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Sehr ruhig gelegenes sauberes Hotel.
Komfort der Zimmer, alle Wünsche wurden freundlich erfüllt, Frühstück ist super und liebevoll angerichtet.
Es war sehr schön und wir würden immer wieder dieses Hotel wählen. Preis- Leistungverhältnis stimmt. Schade war nur, dass man erst ab 16 Jahen erst Zutritt zum Fitnesscener und aber auf zum Schwimmbad hat. WIR hätten es gern in Anspruch genommen....
Recenzirano 10 siječnja 2015

Gabriele od Njemačka
Par
Double
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
Sehr gutes Stadthotel
Personal, Zimmer, gute ÖPNV-Verbindungen
Recenzirano 04 veljače 2014


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: