Fantastično 8,9
na temelju 249 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 249recenzija
  • Čistoća: 9,2
  • Objekti 9,3
  • Lokacija 9,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,9
  • Uslužnost osoblja: 9,0
  • Vrijednost za novac 8,6
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Ammad od Pakistan
Poslovni putnik
Klasična dvokrevetna soba s bračnim krevetom i pogledom na Ku'damm
Boravili ste 5 noći u veljača, 2016
Good hotel
Good hotel
Recenzirano 27 ožujka 2016

Ammad od Pakistan
Poslovni putnik
Klasična dvokrevetna soba s bračnim krevetom i pogledom na Ku'damm
Boravili ste 5 noći u veljača, 2016
Good place to stay & value for money
Good place to stay & value for money
Recenzirano 27 ožujka 2016

Ammad od Pakistan
Poslovni putnik
Dvokrevetna soba s bračnim krevetom i pristupom klupskom salonu
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Good place to stay & value for money
Good place to stay & value for money
Recenzirano 27 ožujka 2016

IBRAHIM od Maldivi
Poslovni putnik
Classic
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
Wonderful Hotel.
Enjoyed every minute. Staffs are very helpful and informative. Only the concern I had was the breakfast, its average with limited items especially availability of vegetables on the buffet
Recenzirano 13 ožujka 2016

BIPLAB od Ukrajina
Poslovni putnik
Classic
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
excellent hotel for business
location,standard n comfort
It was a nice
Recenzirano 23 prosinca 2015

chun od Hong Kong
Par
Pogled na grad
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
good
clean, comford and easily locate
Recenzirano 31 kolovoza 2015

Sultan od Saudijska Arabija
Solo putnik
Pogled na grad
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2015
swissotel Berlin trip
location.staff are so friendly.housekeeping
Recenzirano 21 kolovoza 2015

Adnan od Indija
Par
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2014
Excellent stay
Location, comfort
Recenzirano 20 svibnja 2015

Clive od Australija
Par
Classic
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Berlin Experience
Location, customer service, value for money
Very good
Recenzirano 08 svibnja 2015

IAN od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Classic
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
No 5* feel here. quite average
staff were excellent and very helpful. Location nfear zoo/park is good more probably more convenient elsewhere.
Overall the hotel is fine. It's just nothing special. Definitely not 5* feel at all. Rooms are very standard. No Wow factor. Bed was not great, found it a bit uncomfortable as the mattress was worn with definite dips in it where people slept. Not something I've noticed at other decent hotels before. Room had a nice nespresso machine which was a good touch and free wifi. Corridors were a little worn in places. Staff were very good. Super helpful and couldn't be faulted. This hotel has limited facilities. No gym or pool or outside area to use. Bar is small just off the large open plan reception but ok. Had a room overlooking the street as many rooms are in this hotel and could hear traffic noise and fire engine sirens especially every morning. So wasn't particularly quiet. I would rate this as an average 4* hotel, it's ok but would try a different hotel next time I'm in Berlin probably.
Recenzirano 10 travnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: