Fantastično 8,1
na temelju 161 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 161recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 7,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Christopher od Južna Afrika
Poslovni putnik
Superior King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Fantastic hotel
Quick check in, check check out great gym no complaints
Recenzirano 03 veljače 2016

Jennifer od Kina
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Good service
Comfy room, good pool service, next to the battuta shopping centre, value for money
Good hospitality, worth for value, very good interior design
Recenzirano 30 kolovoza 2015

FERAS od Kuvajt
Obitelj sa starijom djecom
Superior twin
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
greet hotel
the resturant and the swiming pool and tha lapy
Is greet
Recenzirano 28 kolovoza 2015

Saffina od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
it was awesome. i enjoyed my stay
staff performance was brill. food was just the best
Recenzirano 11 lipnja 2015

Rana od Saudijska Arabija
Grupa
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
not bad
food, swimming pool, housekeeping
wasn't that bad but the most disappointing thing when i checked-out they left my luggage uncovered and unsecured, hotel location is too far from downtown and they don't offer any free transportation like other hotels.
Recenzirano 06 lipnja 2015

Abdul od Pakistan
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Nice location away from the City
1- the room 2- the staff the way they take care of the guests3- food
I arrived in early in the morning on the day of my check in and got the room within no time without any hesitation. The hotel is best for shopping at Ibne batuta Mall. Nice and clean facility and everything is just a call away. Will love to stay during my next visit to Dubai.
Recenzirano 27 svibnja 2015

Dawood od Oman
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Comfortable And luxury
Staff , site, bathroom
Unforgettable stay
Recenzirano 17 svibnja 2015

KIT od Hong Kong
Par
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Nice hotel
plenty of space, quiet area and next to shopping mall
Recenzirano 04 svibnja 2015

rakesh od Indija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Wonderful stay
Location, value for money,cuisine
Nice hotel with excellent location near metro and mall.Beautiful complimentary beach resort with free shuttle.
Recenzirano 05 travnja 2015

John od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
Not suitable for young children
Check in staff, food during brunch, front of house staff
No children pool, no baby changing facilities ground floor toilet, with my children at the camel club and the attendance constantly telling kids to tidy up and not playing with some of the toys, the lobby and valet staffs are very good. The bed are very comfortable, the waiters staff are terrible with children.
Recenzirano 05 travnja 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: