Povratak na info o hotelu

Fantastično 8,3
na temelju 567 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 567recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,9
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,5
  • Vrijednost za novac: 8,3
  • Hrana/objedi: 7,7

mervat Z. od Ujedinjeni Arapski Emirati
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
perfect
comfortable
Recenzirano 19 travnja 2016

Zulfiqar K. od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Good value for Money
Price, price and price
Recenzirano 22 ožujka 2016

Mohammed A. od Saudijska Arabija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2016
Nice stay
Location, comfort, food, internet access
It was very nice stay. The hotel is perfect and the staff was very friendly. Internet access was fast and available in all hotel areas. Breakfast was very good.
Recenzirano 18 ožujka 2016

mervat Z. od Ujedinjeni Arapski Emirati
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
fantastic
Luxurious stay
Recenzirano 03 ožujka 2016

Dharitri D. od Indija
Parovi
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Loved the experience
Dubai was even more wonderful because of our stay in Ramada! Courteous, friendly staff and good food!
Recenzirano 01 ožujka 2016

rasool H. od Bahrein
Solo putnici
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
A perfect place to stay..
Friendly staff... clean rooms.. nice area
I have been visiting dubai 7 or 8 times a year and for the last 5 years I have always stayed at Ramada jumerirah hotel so that explains all about it .. I always recommend it
Recenzirano 17 veljače 2016

emad A. od Saudijska Arabija
Parovi
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Good hotel 👌🏻
Everything was perfect the hotel is awesome and The location is perfect Near to Dubai mall , I Recommend that's hotel
Recenzirano 02 veljače 2016

Ferdinand C. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Clean room, nice bar, and friendly staff
Room is very clean with very nice toilet. The swimming pool on top is also very nice, and cheap beers. They are not really particular with visitors which is a plus.
Recenzirano 23 siječnja 2016

Telge P. od Australija
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Try to avoid if possible!
Average experience. I booked the hotel Agoda and at check-in I was told they have no reservation for me despite me having a confirmation from Agoda. They were not helpful at least to ring Agoda to find out and at 11 pm in the night I was left for my own devices to sort out the bungle. When I rang Agoda their automated message confirmed my reservation so I believe this is the hotel's mistake to ignore it. Only the butler provided a 5 star service. Room temperature coffee was served from the machine on 2 consecutive occasions, not sure if it is a common drink in that part of the world!
Recenzirano 09 siječnja 2016

Reuben H. od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Good stay! Helpful staff
Nice rooms, good location for airport and great staff
Really good stay only stayed for one night and arrived very early but the staff were extremely helpful
Recenzirano 18 prosinca 2015