Dobro 7,1
na temelju 198 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 198recenzija
  • Čistoća: 6,6
  • Objekti 5,3
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,2
  • Vrijednost za novac 7,3
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Barbara od Australija
Solo putnici
Double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
just passing through
Just passing through
Recenzirano 03 lipnja 2016

tara od Australija
Solo putnici
Motel Dvokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
ok
Room smelt mouldy
Recenzirano 20 svibnja 2016

Pamela od Tajland
Solo putnici
Motel Dvokrevetna Soba
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
In need of refurbishment
Old carpet
Recenzirano 31 ožujka 2016

Pamela od Tajland
Solo putnici
Motel Dvokrevetna Soba
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2016
In need of refurbishment
Old carpet
Recenzirano 31 ožujka 2016

Robyn od Australija
Solo putnici
Motel Dvokrevetna Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
value for money
it was clean the bed was comfortable and it was very afordable
I was only at the country comfort hotel Adelaide for one night and I found it quite comfortable it was clean .even though it was a bit outdated I would stay there again. good value for the price
Recenzirano 10 veljače 2016

SHARON od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Motel Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
below average facility
opposite good playground, short walk to free cbd tram station, free car park
disappointing. of the many hotels i've stayed in over the years, this is the first review i've had to report a hotel as a fail.
Recenzirano 11 siječnja 2016

Judy od Australija
Parovi
Motel Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
Outdated
Car park, location, price
Suitable but our room was the only one without new curtains, had cockroaches, no fire alarm instructions, beds uncomfortable but otherwise adequate for our needs.
Recenzirano 02 siječnja 2016

Diana od Australija
Poslovni putnici
Motel Dvokrevetna Soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Spring in Adelaide
Convenient computer, internet access and snack shop.
Unfortunately my bathroom was not very clean and my door slammed quite badly. The bed was comfortable. The other furnishings and paintwork are aging. Room was a good size - very large.
Recenzirano 09 studenog 2015

Emma od Australija
Solo putnici
Motel Soba s 2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Would not pay more than the "special" rate.
Large room. Good desk space etc. Free parking.
Room very noisy with motors,water etc from outside/other rooms. Large room, clean except bathroom could've been cleaner. Wait staff in dining good, but manager let the team down. Food was delicious.
Recenzirano 19 listopada 2015

Alfred od Australija
Solo putnici
Motel Dvokrevetna Soba
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
a bridge between country and city
close to the city,close to transport and close to the tennis masters venue
it was perfect for me as the masters tennis venue was within walking distance.All that i needed was there with a parking spot bed and breakfast
Recenzirano 09 listopada 2015


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: