Fantastično 9,0
na temelju 98 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 98recenzija
  • Čistoća: 9,2
  • Objekti 9,3
  • Lokacija 9,4
  • Udobnost/standard sobe: 9,4
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac 9,0
  • Hrana/objedi: 7,9
Sortirano prema

Chun od Hong Kong
Par
Dvosobni apartman
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Best choice in Airlie
Right next to the bus terminal in Port of Airlie. Easy access. Great apartment. You have billaboard and cafe right downstairs while only 5-10 mins walk to the town with food and supplies. Nothing we can complain.
Recenzirano 20 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yuan od Kina
Obitelj sa starijom djecom
Dvosobni apartman
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Wonderful second stay with boathouse
Wonderful second stay with boathouse
Recenzirano 24 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Peter od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Dvosobni apartman
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
lovely
good, nice outlook
Recenzirano 12 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Teneale od Australija
Grupa
3 sobni apartman
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
great hotel
Loved the location and the pool!
Recenzirano 08 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHUCKIE od Hong Kong
Grupa
3 sobni apartman
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2016
Nice staff!nice location near port and town
Suitable for group
Recenzirano 03 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Australija
Obitelj sa starijom djecom
3 sobni apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Weekend Away
Excellent Value, Location and Staff
Very Excellent Weekend stay at a Very Excellent Apartments.
Recenzirano 01 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Juliet od Australija
Par
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
Perfect Location
Location, facilities, apartment
We had the most perfect Christmas holiday at the Boathouse. The rooms were beautiful. The views were spectacular and facilities were great. We will definitely be coming back.
Recenzirano 04 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrew od Australija
Par
Dvosobni apartman
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Best Airlie location
staff. location. value
Great. Minor hiccup re guests below chain smoking but management were quick to step up to it. Entire hotel is smoke free.
Recenzirano 16 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mira od Australija
Par
Boravili ste 4 noći u listopad, 2015
Piece of heaven
1. Beautiful setting, 2. Stylish and comfortable apartment, 3. Close to town but quiet
Fabulous stay, highly recommend.
Recenzirano 16 studenog 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Amanda od Australija
Solo putnik
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
Awesome place, we will be returning
The apartments were perfect, everything we needed. The view was amazing. Only a 5 minute walk to the heart of town.
This place is beautiful, the apartments are set out so nicely. The websites don't do it justice. Full kitchen with every appliance you need, dishwasher and washing machine. We had a 2 bedroom apartment, both rooms had a balcony and an ensuite. At the bottom there were restaurants and cafes. And only 2 minutes from the port of Airlie. Loved it
Recenzirano 25 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

2

3

1234

Započni ovdje i odaberi željeni program: